[Enjoy Prince❤💙] 巴塞隆拿球迷討論區 (279)

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
Release Clause呀
de ligt起碼值一億,好中堅難求
Miranda暫時真係唔掂
小花7億歐元年薪
https://lih.kg/FOPEeV

挫敗狗今日9up好多負皮
So9 V25 最好出clause買埋dso細佬
下季望下cucu好過啦
都唔掂嘅話 幾柒都要買翻基馬度架啦
https://youtu.be/zBs7tV_gjbc

條片講解迪莊實力,同影帝似似地
psg 憎疤狗係咪因為6:1
頭兩分鐘 左右望兩下都擺入去 唔小心笑左
佢r連對親巴都出局
最接近個次 好似tata個季 都要豬away goal
其實係積怨 6-1係導火線姐
Verratti Neymar
次次都嬲嬲
不如psg release clause 搶古仔走啦
The signing of Rabiot is cooling down, but he will not be forgotten by the club. [sport]
呢個就收皮啦
施華馬昆奴斯
14-15雞姦
John de Jong (Frenkie’s dad): “Who called Frenkie to come to Barça? Messi called him but it was hard because Messi can’t speak English”

Ha..Hi...I...I...I Leo Messi! Co...co...co...cum Barca pulease amigo
不忠嘅下場
身型真係要搞搞佢,做防中咁樣真係太單薄
其我覺得防中球王片應該係要睇比人迫,比人打反擊下點處理
De jong係一月黎定暑假?
Release clause5折轉售,抵到爛
連身形都有啲影帝feel
Samper唔覺都24歲,de Jong 都黐埋佢應該冇機了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞