[Enjoy Prince❤💙] 巴塞隆拿球迷討論區 (279)

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
咁佢嗰時年紀又可以做牛嘛
而家真係死chur到鈍咗咁
dso究竟走唔走到
Denis Suárez will be loaned out to Arsenal until the end of the season. The Galician midfielder agrees to renew his contract with Barça for one more year until 2021, to preserve his value.

Buy option rumoured to be 20-25M. [rac1]
摩納哥日前宣布辭退主帥亨利,新加盟的法比加斯坦言對此感到震驚,又承認當日決定加盟,亨利是關鍵因素。

亨利都唔知過於自信定點
0經驗走去教波仲要護級隊
明明大大個加利仔做人版
哥帥拖舟哩啲都要教下B隊先啦
近兩個轉會窗算係咁了

之前屁馬走嗰個夏天真係好折磨 下下都Next few hours/ done deal之後無下文
西班牙媒體報導,丹尼爾蘇亞雷斯願意與巴塞續約一年,藉此令自己能夠順利租借加盟阿仙奴。

早前多間媒體報導,巴塞向蘇亞雷斯表明,唯有蘇亞雷斯續約,巴塞方會接受阿仙奴提出既租借報價。蘇亞雷斯一度不願意續約,令轉會陷入停滯。

故現時若蘇亞雷斯同意續約,將大大提升其加盟阿仙奴嘅可能性
終於借得出
華拉提都無
條中場好似係達斯拿 迪瑪麗亞 馬昆奴斯 仲有特警
乜撚嘢中場嚟
阿9當dso係翼?
31歲美隊創生涯新高
迴光返照
咪又係靠沙維小白
拉+猛禽換夏世三
alba下下喂到埋口,阿婆都入到咁多波啦
屌疤ig upload 左 蘇9同佢個仔啲片下面有人留言Suarez bites his kids笑到仆街
黑世三
維拉利爾 宣佈重新聘用12月份被解僱的 卡耶夏 Calleja 繼續出任球隊主帥。

西甲摩納哥
法比仔 卡蘇拿
以前係阿妓爭開四
而家走去護級
法比加斯嗰隊阿仙奴絕對係爭冠

Santi嗰期就真係得返爭四嘅實力
葡超 Grimaldo又入遠射啦
Bye DSO
一句講哂
今晚睇唔睇我疤飛機盃出局or 熱血chur盡反cup出線
不了
話曬呢場係施利臣今季最後一場...........

唔睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞