[Enjoy Prince❤💙] 巴塞隆拿球迷討論區 (279)

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
我覺得主要問題係佢慣性cut入中路 中路大塞車
cut入中路下下都係禁區頂來個古一招 好容易被人守
btw講起古 其實你地覺唔覺拉子對熱個球佢個助攻好靚 真係好癡線
嗰球真係時來運到
羅美路 有料都淨係想打後備啦
如果De Jong對版 條中場好J到
兩個都係國家隊係必然正選 咪可以接受打後備囉
去第二度未必有咁高人工 又未必有飛機杯捧
一個月先開幾日工既工邊到搵
Messi has yesterday handed the good luck ribbon given to him by a reporter at the World Cup to Coutinho and gave him his penalty as well to help him regain his form and score a brace.

丹仆街嗰時又唔見你咁做
咪喇
丹咁玻璃
扎實少少容乜易斷手斷腳

Agreement with Atlético Mineiro for Emerson transfer; he'll join FC Barcelona on 1 July 2019.
著6號
條力架有世界盃
小花提子
嗰陣睇直播睇到我呆咗
諗住出硬界 點知咁都俾佢救翻來
又要啱啱好set翻去禁區頂俾拉
都冇得揀
6號係另一個人嚟,叫Todibo。
係咩sor ig見到 都係黑鬼 認錯
Neymar (PSG): ”Barça return? Don‘t f*ck with me!“
叫麥巴比過黎啦,留返個位俾屁馬做主角
一路踢嘅位置都唔同
屌你牙抽埋古華特

我都中左告魯夫
賓周馬 17球(0pen)
C躺拿軍 17球(5pen)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞