[Enjoy Prince❤💙] 巴塞隆拿球迷討論區 (279)

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
幫古搵條西班牙妹重振雄風啦
羅白啦
唔係個個都咁易克服到
咁講同d人安慰抑鬱病人我都得你點會唔得冇分別
係咪億半都要撐
唔通平買既就wfc咩
肯同球霸講應該平衡到
啱架啦美斯要留力
講起古
公海個武球王轉會愛西力個POST見到張圖

問題係人地武球王而家要著24號牙
d五毛真係打飛機唔洗本
又話愛閪力係加泰大佬
痴鳩線
Rakitic: "I want to renew and stay here for many years. I'm very happy here, everyone knows that and first of all, the president. I have no more to say."

"I want to stay at Barça. I'm 30 and in one of the best moments of my career."
最影響古既應該係陣式問題
上季442,今季433

古唔係速度突破型,又唔夠身位,同後衛正面對抗完全冇優勢

之前後些少,後上多d空位古一招
拉stay
拉雖然有時柒 又出得太多 但真係寶黎 又忠心
反拉應當悔改
啲重炮好好j 又靚仔
反都係反華死chur佢
好似好小人反拉
拉子咁撚好都要反 唔能係人嚟
好還好
係時候比Alena頂佢
依家場場都出拉/維
有時仲要一齊出連Arthur都冇得踢
好矛盾
呢一兩年柒多咗 成日屌佢拉狗
但其實好鍾意佢,又肯執屎 平時講嘢又大體
不過30歲 賣到好價冇理由唔放 尤其d後生仔堅需要多d機會
想走既好黎好去就算
想留低就要開始退落黎後備
唔好搞到伊巴亨利咁就得
留拉賣古買de ligt
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞