[Harden連續18場30分以上] NBA 2018-19 regular season 討論區 (58)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
唔知free agent簽唔簽到大魚
話曬大城
應該肯黎
Harden 打法真係冇得mark, 只可以寄望佢班垃圾隊友打返垃圾水準
Stein:波波仍不確定本賽季結束後是否繼續執教馬刺
虎撲1月18日訊 據《紐約時報》NBA記者Marc Stein報導,馬刺主帥格雷格-波波維奇表示他仍然不確定本賽季結束後是否繼續執教馬刺。
波波維奇將於美國時間1月28日年滿70歲,將成為NBA歷史上第四位70歲教頭。本賽季是他合同的最後一年。

“我目前不知道答案。”波波維奇在被問及他下賽季的計劃時回答道。
波波維奇表示,他和馬刺總經理RC-佈福德曾偶爾討論過本賽季結束後關於球隊的多種選項。
“只要他(波波維奇)想,他就會執教(馬刺)。”佈福德說道。
不管波波維奇下賽季是否繼續執教馬刺,他在接下來的兩個夏天都將執教美國男子籃球隊,帶領球隊征戰在中國舉行的2019國際籃聯籃球世界杯及在東京舉行的2020奧運會。
在執教馬刺的15個賽季中,波波維奇與馬刺名宿蒂姆-鄧肯一起為球隊奪得了5次NBA總冠軍。

馬刺正式重建
唔好呀pop ,不過年時已高俾佢休息下都好
MARK唔到佢唔一定輸架
OH SHIT
打PO cp3好過wall

但你估巫師要唔要依兩季內衝冠

wall至少票房保證
我無180
老表聽日回歸
見證大結局

會唔會仲高收視過聖誕大戰第二名

全聯盟有成十幾隊fans都好想睇貨

淨低就食花生
knicks絕殺自己
Lin 34萬
一兩場狗屎撞棍
HUPU有人講得好好

件事如果唔係艾榮講先,吾皇都無打算講出嚟

做事真係好老練

但艾榮都good move

損失少少佢自己嘅 “自尊”,換返lbj fans嘅心,又將自己比喻到lbj係騎士嘅地位
有睇就知,dlo在場,d 傳導好好多
係!
打撚爆女人
真,唔係話dvd唔勁

咪瘋狂單打手,上限lou will

dlo上限8成curry
第六人 拍住個唔穩定嘅dlo啱啱好
10嗰屆仲有Rasheed Wallace, Glen Davis, Nate Robinson

但嗰屆冠軍畀人Q4 21ft attempt搞掂咗
好多人刻意忽視dvd係對人地後備依個事實

dlo係同人正選硬碰硬
Dlo已經開始穩定緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞