[Harden連續18場30分以上] NBA 2018-19 regular season 討論區 (58)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
呢個係其中一個因素
Russell d 隊友整體黎講係勁過 Wilt
但係個距離唔係真係話好誇張
Peak Wilt 都唔少好隊友
Sam Jones 嗰時算係廣泛被認同佢 top SG
佢外號係 Mr Clutch
嗰時 Celtics 嘅 Closer 黎
一定係巨頭之一

KC Jones 就有啲似 Fisher 或安爺爺
KC Jones 你可以當係 role player
Sam Jones 就真係有料
你可以當佢嘅 role = KD 未去勇之前嘅 Klay
無球走手射手,但係有時又可以做到 leading scorer
防守好但係未去到最勁果堆,體能好好
最大分別應該係佢好鐘意射刷版,不過我諗呢樣係年代因素
但係 Sharman 先係「第四巨頭」,not Sam Jones
歷史台
Celtics 個皇朝其實可以分兩期

前期
Russell
Cousy
Heinsohn
Sharman

後期
Russell
Havlicek
Sam Jones
Heinsohn
禾幾時有得入HOF
賤種foj
ryo狗真係賤種
ryo一日唔道歉, 箭唔會有運行
我痢都撐雲爺爺啦
痴撚線真係有人答到

順手問埋當年點解張大帥要番返費城?明明過西區佢先入到總決,又番返費城...
係因為錢?定家鄉?定灣區人屌鳩佢?
反省咗都唔會champ到
都係睇翻啲人寫嘅文學返嚟㗎啦 邊有可能真係嗰個年代睇到宜家
fuck!
呵返
緊係知啦 唔通真係信夫子果陣讀緊小學咩
係佩服大家連5、60年代玩具史都有研究者
賤種av好似話自己係Wilt superfan
就正如你係foj superfan
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞