[Harden連續18場30分以上] NBA 2018-19 regular season 討論區 (58)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
G7 3條友一人一play

呀哥咁你想點呢?
pop嘅評價真係好中肯
内文係點,驚炒車
Leonard:「那是我必須要做的事情,就是我來這裡的原因,也是我訓練的目的。但我們要需要的是移動起來,而不是在場上靜止不動,尤其關鍵時刻更不能這樣,還有不只關鍵時刻而是全場比賽都不能這樣。有時當我拿球之後,球隊就會停止移動,然後所有人都看著我打。」

Lowry:「我認為當Leonard接管比賽並命中每個投籃時,我們就是太舒適了。他是真的非常棒,也有能力做到,但我們需要給他提供一些幫助。」

但問題黎啦
蘿莉單核個幾場真係效果好過雙核
究竟係隊友問題定係佢問題
咁快唔記得垃圾兄弟
PLAYOFF你試上單核囉
我皇: what?
講緊西波龍啊你試下冇佢囉
上季仲順過今年結果PLAYOFF點
要踩唔該等佢PLAYOFF都仲係冇料到先啦
可惜今年東岸冇吾皇
我湖準備連勝
如果下下都要等playoff 咁就真係有排玩

要踩潮人? 等佢真係入唔到playoff先啦
要踩大龜? 等佢playoff仲係無料到先啦
連勝我幫你含
箭呢排真係 輸撚硬...
聽日係幫台主劣定包皮都得
換隊港甲啦
包登子爆200分
可愛其實係一個大佬料呢
係講緊精神領袖果種,實力無質疑
個人覺得真係要有一個大佬配佢
佢先完全發揮
我講連勝箭雷呀屌。。唔係聽日贏就含
基石界王拳訓練仲要練幾耐
據The Athletic記者Joe Vardon報道,關於凱爾特人後衛凱里-歐文致電湖人前鋒勒布朗-詹姆斯為自己此前在騎士與其做隊友時的態度致歉並請教對方一事,詹姆斯接到電話時,身邊恰好坐著的是騎士球員凱文-樂福。
基石真係叫trade me 我真係唔會介意
屌你老母 一班垃圾
你祝福返雲爺爺先講 唔係你個句咩意外 會應驗係燈燈到
Young core 4個,加多個pick , deal?
登子都係走喇,由續約cp3 果刻開始,火箭根本已經往後幾年做唔到任何嘢。
如果垃圾刺拋份約係世界級
箭4000萬約係宇宙級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞