[Harden連續18場30分以上] NBA 2018-19 regular season 討論區 (58)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
睇住道指納指就知二姑會有咩表現
上個月道指跌到21000 即時認真返
網隊sg
魔球經理莫雷
暫停收藏家MDA
唔知佢地到底邊個會先一步被炒呢
Kyrie Irving revealed following the #Celtics win that he called LeBron James
on Saturday evening to apologize for being a hardhead in Cleveland as he now
tries to lead a group of young players. #Cavaliers.

Irving 今天比賽結束之後接受記者訪問時

透露之前敗給魔術隊後也打電話向LBJ致歉,因為當時在騎士隊過於固執

現在他也要嘗試帶領一群年輕選手

而他也同意Brown的說法,不應該互相指責隊友

https://twitter.com/TimBontemps/status/1085751189071847424

Kyrie Irving says Jaylen Brown was right — he can’t be pointing fingers at
his teammates. Needs to encourage them and push them in ways that don’t step
out of bounds.

https://www.ptt.cc/bbs/NBA/M.1547699411.A.B97.html

終於知我皇好囉
以前俾人指責, 依家可以指責人

兩回事啦
就算今年入唔到po都唔會炒
樓豬學野啦 中英對照
之前佢係騎士打季後賽會無啦啦成個禮拜唔彩隊友 嬲晒成村人
其實pistons 而家打法係現時nba 真係好難打,Drummond 做唔到DJ d野唔駛入playoff,仲有垃圾reggie
成隊專收垃圾
Thx
你用手機app定website買
中二病
重要overpay
website

離間我同小寶既人可以食c
灣岸鉅子 二姑達拉
表現受股市影響
❤️
三個主力傷,點都未到炒啦
今日道指升番百幾點 又hea番
D人重話Kyrie係唔鐘意我皇先走
beverley +7

成隊正選倒水
而家得bg 好用d,其他
出pb+ab我地完全攻唔掂
見到隔離post 學友支持鹿含
就知猢撚都係無腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞