[I/A]Destiny Child命運之子(9) 開左國際服+初音聯動

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
+0 就算 用戰國卡 實際D

成日都有架啦
唔好學埋堆on9台狗咁大驚小怪啦
我係未見過排頭嗰隻
原3嚟
金幣抽補埋最後一隻嫦娥,又要煩自選換邊隻
有冇人知道點樣用巨集滑鼠cheating fever time?
我冇玩開電腦game,唔知道嗰cheating過程同操作
希望有玩開電腦game嘅師兄指教一下,thanks
dmm我唔知邊d過到
冇試過得唔得 舉個例話用android 堆emulator嘅script
最易搞應該係快速連click2次 之後速度較到最快 睇吓可以快成點
都可以自己開個檔嚟改
如果係用d marco software 簡單嚟講就係set n (69/70?)個 mouse click, 2 click之間delay set到最低 例如1ms (太低都可能唔得 要試試)
到你ft嗰陣 自己trigger返
多謝巴打抽空回覆!
我呢啲輕度電腦用家,完全唔知道呢啲野
小事啦 而且冇用過都教唔到具體點做
衝榜?
hibiki大佬加油
冇啦,啲人玩到咁誇張我點衝排行榜(*´-`)
我發現ft cheating嘅情況越嚟越嚴重,上嗰幾期都好啲,今次真係太誇張
根本一堆妖魔鬼怪,正常player唔咁做根本上唔到去
同埋我真係完全唔打電腦game,只玩console
純粹同你地請教一下實際嘅操作
佢暗5肯定全P啦 應該唔恨
新手玩到70lv 終於忍唔住想問句
點解要叫Destiny Child 有d creepy
仲要一開波整到大波妹咁,逼我夜晚先開黎玩姐
因為隻驚always with me always with you
巴打又係玩開電結?
有玩過下

淨係有聽佢第一隻碟
下次global唔會刷raid
3次都係極少5星
wb仲抵打
raid一路都係自然回卷
兩5星軍女+主教

覺得國際服好難中raid王
13號實裝DCIC 角
27號 水WB
7月11 BB聯動 貓女 抽爆
點儲石

國際服新手求教點組隊
冇選擇談何組隊
用住 5星第1行左數2346同第2行2 先囉
升埋4星3行5
冇盾丫哥仔,去自選隻水坦
自選揀左嫦娥喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞