[I/A]Destiny Child命運之子(9) 開左國際服+初音聯動

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
個陣搞到好大獲 2ch好多人屌
佢改完公告講明有償石之後,買先個班人會送多3張比佢地
你唔滿意都可以退返錢
後買個D人就唔賠,D人又屌
見到班台狗開始出嚟恥笑返班台狗就好好笑
負三千萬但由限你錢關打
當你一日唔比石還30萬...

乾脆棄驚好過啦
有課過既記得去退款
我琴日爭D就想買個pass好彩等埋今日先
唔該ching
台狗話你冇錢課金還錢就咪撚玩
呢隻game唔岩冇課同cheap精架
我覺得佢要扣都得
唔夠扣果啲咪清零算囉
負幾千萬同叫人地del game有咩分別
咁咪對啲賣咗雪花但未用錢嘅人唔公平囉
唔夠扣清零=送錢俾你洗
國際伏錢嘅價值好似比日韓都要高 唔扣到負其實係對冇用到bug 用唔切bug 嘅玩家唔公平
而家扣到負即係當你先洗未來錢咁 預咗課長炎上 但係對營運方嚟講係最妥善嘅處理方法
大家打初音第8關記得要加30石開多一張
有機會中五星
我見巴哈有人話1-7都會有5星
呢個方法都唔妥善啦,妥善就唔係得失左另一班人

最好一定係出公告話今日個 bug之後fixed,唔回收,咁你洗大左果d咪自己on9抽左武器池中伏,唔抽果d咪hold到一兩千萬第日備用

不嬲呢d case最好係營運自己受哂,但因為冰花數量多極都有個譜,金幣角色池又冇得一日抽哂,韓服自己仲大鑊過你都未用呢d下策

而家你負哂數,寵物格爆左拆唔到,拆唔到寵又影響到進化之路活動,一日唔爆石得60萬左右,變相即係趕人走

除非佢on9到以為會有人用4200石買佢個70幾萬既錢pack...
每日重置兩三次先夠係最後儲滿320000雪花
但係都係得2000石同10紅石
其實係咪唔抵
韓服前果排先奶完野 跟番果面做法好過啦
咪開半日比人打囉 之後再諗活動回收金幣咪得
負錢係直接叫你咪撚玩
當初fgo嬴國服又有個咁樣既bug
但人地公告寫得好清楚,用bug就要用正確既方法打返個數,否則ban

你剩係出句,我地會回收,咁回收機制係點唔講,幾時賣既錢會回收唔講,回收後既情況係點唔講
甚至有冇比人補鑊既機制都冇講

咁而家d人要走要退錢都就唔好怪人
同冇扣有乜分別
最簡單嗰日大家齊齊bug咪算
當係嗰朝限定嘅活動咪算囉
3次機會打雪花 最多咪賣到3 4千萬
計落都係1個月嘅錢啫
送返2千5百萬
8哥冇事了
國際服好國際wor玩到負錢
仆街改漏咗

it 狗又要比人炒
唔見有
流料
又main
麻鳩煩

真係每人2500萬
我就是破產,死外邊,從這邊跳下去,這不會再玩你的遊戲

a few moments later...

真香
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞