[I/A]Destiny Child命運之子(9) 開左國際服+初音聯動

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
隻驚次次都要叫人代抽先有五星
係咪有生物認證㗎
等睇大佬貼box
又中
想入坑係咪建議日服
可唔可以介紹你朋友比我識
日日中五星真係
我每次都自己抽然後搵唔同人幫手抽
結論係得我一個人非洲
開咗RL迷宮問卷,大家可以去填填等佢改下
https://cs.stairs.co.jp/survey/DC_JP/5?userId=1512726996121021674&os=IOS
2月下旬開火raid 未有確實時間
準備好水隊先
抽到保底都唔中初音
垃圾驚
應該係214

I am ready
dim follow
2月後半開喎
214應該可以直接講啦 差幾日都未規劃好咩
好簡單

214個pass完
仲唔係2月21
Question. What place have you been invited to on February 14th?
A) CafedePetit
500石

算唔算講咗係14號
.gun
國際伏應該係 但日伏未知
不過日伏火raid應該係針筒
入坑日伏冇耐(星期六定日入), 係咪如果要進化都係刷1-2拎1星怪慢慢堆上4/5星做進化素材, 而家得3萬5戰力左右唔知黎緊你地講既raid係咪會半咸
5星抽唔中打手, sup/補有娥, 水坦, 無敵奶, 雪初音, 光偶像, 妨得水果隻PVP毒瘤龍, 4星重要既抽唔到果隻泳圈, 得隻水既抱住大提琴果隻+3
同埋想問下無課想留下石活動用既話點樣farm mana最抵, 進1星怪再拎黎拆?
進化肥3/4星角養出嚟
石有幾多?可以直接抽對策角 唔多嘅可以到時買票上大佬車
呢個係小妹嘅車牌bhlqur7q8tpy 本po有兩個上次前100嘅大佬 可以跟佢地車
mana 直接拆1/2星 進1星拆你會蝕
7千幾石, 唔肯定一次活會用幾多唔多敢倒去抽野住
姐係到時會有對應bonus角/對策pool可以抽少少然後留D石黎衝活?
btw, 啱啱已加, 33lv 非洲人
睇死佢2邊一齊
日服邊緣人 求加好友bmtscm23ft2c
活動用幾多石係睇你想有幾肝
抽卡就量力而為啦 有時抽唔到就抽唔到
好, 希望到時有得抱到你地大腿
14號維護

瞄撚準備
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞