[多圖] 終極港女處決米線店與其食客

659 回覆
124 Like 1068 Dislike
查實呢 個focus就唔係佢寫唔寫reckon
chinglish都算鳩數 都唔係新鮮嘢嚟
但係屌你老母
真係好撚睇唔過條女公開話鳩其他食maiseen嘅人
家下得食wuddud maiseen得鳩罪你?
你自己咪又係食緊
臭西港女仲撚要話人wuddud dirty
你家下好撚clean?同你條仔一齊咪又撚係因為佢喺ibank做 為咗佢啲錢?(根據上面嘅資訊)
我又唔覺得你塊西好撚clean喎
至少你人品一定dir撚ty過間maiseen place啦八婆
個啲話咩「乜鳩都擺上嚟」嘅霎戇撚屌真係唔該stfu
我擺上嚟就係要公審同教育下呢班連基本尊重都唔識嘅臭西港女
同意樓主
你肯定佢係港女 ?唔係屬於其他國家
啲港式拼音好標準
點解仲未有人提佢落仔單野?
自己搞生日比自己

出名拜金 有錢就屌得 一年換一條仔
How o is she ar
Dunno what 7 she say
[member]發夢見到有人係club同bff蒲個時識依家條仔.. 兩個見到條仔成堆都係ibd就狗衝.. 然後有人不斷放陰招 sin9佢個frd.. 爭左條仔返黎.. [member]

呢兩條女好撚虛偽,bff前bff後,兩條閪樣假腥腥睇見就想嘔,成日圍埋講人是非,後尾咪又爭仔反面

#icc花生
我都聽過喎,不過唔好相認,中環好撚細,ICC都好撚細

不過落咗都好,唔好生出嚟唔識教累人累物,而且老豆姓咩都唔知
More please
我係咪識你
巴打/絲打似乎好憎佢好想做死佢喎 留完個comment轉頭就改名覆自己 自己點同自己相認呀 會員編號呃唔到人架
嘩我屌 落仔 吾系牙化
ANY TRANSLATE?
eat dinner
What the fuck
認真!?幾時嘅事?
佢真係得罪人多 識佢的人個個都憎佢
兩年前啦,果排條女出晒自以為好隱晦嘅post,形容當時係人生低潮,俾人屌到又臭又殘,做手術都要搵番上一個ex陪(非經手人) 墮緊胎果陣條仔應該屌緊其他女 不過宜家都叫守出雲開見月明,搵到個大陸水魚埋單

有無人有stat計下佢俾幾多人中出過?
識尐野喎ching
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞