[多圖] 終極港女處決米線店與其食客

659 回覆
124 Like 1068 Dislike
識唔識用標點符號
I dont know what 7 you say
mug nine yeah english lai ga
up乜尻
陰公豬,因為間嘢updup喊豬豬囉

Btw updup你又死入去八婆
自己見識小就咪撚衝出嚟啦
What the fuck are you writing??? DKLM fuck off
笑到仆街
Gave up eating都笑爆嘴啦
淨係識 free sex已經夠啦
我以為我英文真係咁差一d都睇唔明
識幾個Paul con妹都係咁講英文
其實佢識英文呀
寫得出呢啲英文,英文唔會差得去邊
起碼係可以自由舞弄英文嘅水平
唔洗每句野都要諗點砌好
樓主追唔到條女就放上連登
WRYYYYYYYY
多謝你地錫到Wing(佢自己)燶呀!多謝你地幫我搞咗個充滿驚喜既派對呀,啲靚靚汽球啦帽啦仲有其他道具,仲有好好味既蛋糕仲有勁得意既兔仔公仔(我都會用黎送俾你地啲細路哥做見面禮!!!)辛苦哂大家,間大學真係好垃圾不過最好彩係識到你地。
the outcome of eating too much updup & wuddud maiseen.
Jellycat bunny 好似係隻公仔
跟住話隻公仔會係比你地啲小朋友既見面禮???
辛苦曬大家 咩大學好辛苦但係唯一得著就係你地呢班人
One sec wna puke真係破解唔到
Paul con mui hai gum gong English ga la have no clue why they have to gum gong but it’s kind of their chuen tong
One sec = one second
wna = wanna
一秒想嘔
真心認為喺informal情況要做到自然code switching/mixing係要兩種語言都唔差先得
你講得好啱 所以其實話睇唔明嗰啲人啲英文都唔好得去邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞