絲打有搭開Uber 要小心!!!

303 回覆
1905 Like 157 Dislike
肯定係UST南亞仔
你條食屎狗收爹 成撚日講埋啲歪理
南亞狗 壞多過好
好既南亞人有責任約束壞既南亞狗
尼香港仲搞咁多野
有屈錯 無放過
當犯罪率降低先好話比人歧視
China is our homeland
叫大家小心南亞狗=歧視南亞狗
然後南亞狗強姦殺人=南亞狗都有好人
屌你老母南亞狗
如果條厹願意擔保南亞狗做咩衰野都報應係佢身上既話我咪唔歧視囉
Aiya don’t show us you r like an uneducated person plzzzzzzzzzzz
But I can only reassure you that not everyone of them is bad.
Foul language only makes you like a fool
睇你好唔好彩啦
我之前深夜搭的士返屋企 1:00左右
個司機係印巴佬識講廣東話 幾吹得下
我一問印巴關係你點睇佢勁講歷史 又屌尻中國搞埋D咩一帶一路水尻D細國做水魚
又講下香港問題 又話之前D英屬香港人好慘
佢個人幾nice 架
No wonder you r an asso student, aka asshole
呢隻典型蝻亞狗嚟 成日老爆老強
咁你死返支那新疆咪啱哂囉 食返幾隻死豬勞改下
岩啊咁點?佢地唔做咁多衰野
我地會歧視佢地咩???
You go I go
你自己話支那係你家嘅
OUR
But I do understand some Chinese people don’t comprehend English
呢鋪我撐樓豬
有無睇uber廣告啊
點解夜媽媽唔係CALL的士仲CALL UBER
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞