絲打有搭開Uber 要小心!!!

303 回覆
1905 Like 157 Dislike
Block到我好撚痛
好人好姐叫自己狗公 仲要柒下柒下咁
3.27分?司機呢個分應該停uber停架喎
好人好姐叫摩佬做daddy 仲要no.1
樓主
我欣賞你既 希望我地仲有計傾
對事唔對人
未發生意外
連登仔: 歧視___? 當全世界___係強姦犯? 港女扮曬野
發生咗意外
連登仔: 抵死 條女明知危險都照___ 唔識保護自己

請自行填充
又係你
on9以為自己好有market?
包容下啦
你條女俾南亞排緊隊
我只係知你把口好臭
有次搭uber遇著個女嘅abc司機先驚
一開始見到原來係女司機都驚驚幾..上到車一路開一路話好難楂車..又話又要睇車又要睇路人又要睇埋d狗
之後又問我你識唔識楂車有無楂uber 有我就唔洗call你啦
呢句真
Halo
Long time no see panda bb
屌 你睇清楚佢個名
假既19liy
On9 ben
自食其力做正行有咩好屌
老師辛唔辛苦?
好掛住你
有次行山行夜左,有個巴基保安話我地咁黑出去好危險,揸公司車送我們出去,主動個種。我有因為種族遲疑左幾秒,但因為友人係男人,最後都有上到,佢好好,幫我地但不求回報,香港保安啋你都有味。當然我如果一個女仔,咩順風車都唔會坐。
防人之心不可無
欣賞樓主識保護自己仲要好有心提埋其他人保護自己
命得一條小心啲好 啲人唔係攞佢條命黎較飛就自然講得口響 如果到佢覺得有危險嗰時咪一樣龜縮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞