絲打有搭開Uber 要小心!!!

303 回覆
1905 Like 157 Dislike
歧你老母臭化閪呀
南亞狗犯罪比率比HK人高幾百倍呀
呢個係事實
自己上番警察個網睇啦
呀屌你唔撚識中文喎南亞狗
番去打木球食屎啦南亞狗
我個次司機係印度人 揸uber又唔止得一個既
Aiya I don’t see the point why you are becoming so defensive of my words

I didn’t make this up. She admitted herself showing discrimination against southeastern Asian
連登咁多南亞狗? 。唔坐你車就人身攻擊
你班死難民唔好咁惡好
唔好再覆條垃圾狗公啦 由佢自己吠算
係唔係南亞都好 司機好人好姐點會得3.27分咁少
要保護自己好啲 覺得不安就唔好搭 信自己直覺

利申:5星乘客
人在異鄉勸你唔好咁撚7串
屌 狗都扮
都已經唔係少數架啦
我做緊Uber
知道有班南亞司機入行
但有兩大種
一種係香港土生土長講流利廣東話
另一種係大約小學至中學時期先黎香港既
前者都冇咩野,有d本身都做緊司機
但後者好多都唔熟路又唔多識廣東話
咁唯有就係小心d啦
一單還一單
咁我真係無
假膠條界線我識分
咁你又憑咩呀
人地唔鐘意咪唔鐘意囉 人有人屌 你有你屌 很好
Never did I speak for anyone
I only speak for myself

Again
Go home your drunk
歧視你同你老母
I advise you to do what your name suggests
Good luck
Fine. Hope your wet dreams come true
牙你老母!
驚比人強姦都算歧視?你叫你老母自己一個去轉印度玩下
Oh come on Be logical and civilised

Think about the reason behind her motives in the description, it is clear, without doubt a discrimination
Thanks for the suggestion
She has been to India
你個ac係咪轉咗手
係,吹咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞