開心速遞(190)蓮輝虐心星期一 | 不要賓穎主題曲

1001 回覆
25 Like 8 Dislike
拍緊咩劇?
講佢做pt 做左好耐做到完約架
而家好似失憶咁😓
之前拍法證4
宜家拍大陸電影
Isee 咁多工作
佢淨係做咗一集仲係自己遞信辭職㗎喎
shit啱啱睇番嗰集最尾冇好明確講佢仲有冇繼續做,
sor我7咗 ,
想問吓邊集講佢做到完約

細力唱歌?
個𡃁仔
俾下面好喎
係一集但果一集的時空唔是一日兩日架
橫跨左一段時間, 中間發生左好多野, 最尾係david姐決定要留低邊個嘛
咁有咩可能係得一日呢
我估佢無做呀佢都做得唔開心
中間我都skip左一part一返唻就講佢無再做pt, 仲好似失憶無做過尋寶圖咁
唔知有無講辭職
我都前排先重溫返果集的
但好突兀囉屌, 明明前幾日仲輝哥前輝哥後仲俾輝哥鬧
之後兩個未見過咁輝叫佢老師/你提到你個妹
大家咁熟係都叫心如/心如老師啦
果下真心覺得下我係咪睇緊平行時空的愛回家????
果集最尾咪話david姐決定要留邊個囉
我而家係抱最壞打算
希望編劇能夠給予希望

朱氏兄弟遲啲有訪問
兩個都好正
好靚仔
我冇話係一日
其實我意思係想講,
拍得一集嘅bug都唔係好大問題啫,
要影響都係影響一場,
況且輝輝同3E平時都唔會有咩交集,
咁計嘅話之前啲一人分析幾角咪仲大問題
我記得後來補習嗰集心如有叫送水輝做輝哥
但送水輝點叫佢我就唔記得左
I see
But 我覺得突然失憶問題大啲
因為一人分飾幾角果啲只係無名無姓的角色
無咩人覺
但3e係主要角色喎 咁唔連戲
咁大個bug😓 比起果啲古裝遠景有一細忽城市樓緊汞女好多
好似睇緊830 同 930兩套唔同戲同一個演員
[quote]佢淨係做咗一集仲係自己遞信辭職㗎喎quote]係一集但果一集的時空唔是一日兩日架
橫跨左一段時間, 中間發生左好多野, 最尾係david姐決定要留低邊個嘛
咁有咩可能係得一日呢
我冇話係一日
其實我意思係想講,
拍得一集嘅bug都唔係好大問題啫,
要影響都係影響一場,
況且輝輝同3E平時都唔會有咩交集,
咁計嘅話之前啲一人分析幾角咪仲大問題
I see
But 我覺得突然失憶問題大啲
因為一人分飾幾角果啲只係無名無姓的角色
無咩人覺
但3e係主要角色喎 咁唔連戲
咁大個bug😓 比起果啲古裝遠景有一細忽城市樓[red]緊要[/red]好多
好似睇緊830 同 930兩套唔同戲同一個演員
得Terry轉工果集講得多d

喂好sweet呀
安凌

kalok好似成日都喺未埋位嗰陣訓覺
邊撚個負評我
唔sweet咩
全家覺得佐治要踢走 3e 嗰陣
大家姐質疑點解
我本來以為佢已經 get 到
虐妻
而家都可以兜話佢知但決定煽風點火食花生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞