開心速遞(190)蓮輝虐心星期一 | 不要賓穎主題曲

1001 回覆
25 Like 8 Dislike
唔好做鴨
輝輝的目標=做返鴨
如果係真嘅 兩個人又愈行愈遠
點解威龍無人討論大小姐結婚嘅? 應該係大事嚟架喎~ 一班擦鞋仔應該 恭喜大小姐~ 尋寶圖班人一定會喺輝輝面前討論~ 虐死輝輝
咁痛,星期一真係唔敢睇
大房二房嗰集咪有串大小姐
失咗憶~ 邊集?
都係要靠安仔入去派膠先好笑
474 外戚大聯盟
大小姐嬲到唔講shutup 講收聲了
好鍾意睇SO激到TT同朱展扎扎跳
其實就算輝輝點搵錢都好,都唔會做到大龍生心目中嘅理想女婿

想做大龍生嘅女婿,除咗要有錢,更加重要嘅係要同佢有生意上嘅合作或者商界嘅人際網絡
都係,如果淨係講凌凌同埋清叔叔應該都會幾悶,始終佢哋兩個都係比較正經嘅人物
佢哋成日想離間安凌,好彩凌凌冇畀佢哋影響到
我諗起喺安仔入去爸爸間律師樓搗亂嗰陣,正到呢
因為真愛係冇咁容易被破壞㗎

想分開安凌,無咁易
我覺得心如呢個角色一向都唔係無感情的機械人
好似分手個集咁
子孝都話佢唔係唔識愛 只是不是他而已
就好似 mandy未遇上博士 都係拜金港女
大小姐未遇上 都係事業至上既女性
工業未遇上若水 不擇手段復興家族
條線唔好睇 我認為是 根叔同池富 出場率太多
都唔似講佢地 真正講佢地既感情變化集數好少
現在拋開左2個廢老 玩CLS 幾好笑
魚腩根同泰池好好笑喎
唔知凌凌媽咪幾時出場
想睇佢撮合安凌
30.5收視戈度搬返接龍ver.先
https://youtu.be/d7HP0v4V9mg
唔只有錢同有交際能力,仲要係上流社會有地位先得。就好似熊家都開速遞公司算有d 錢la,但當年阿水都係嫁唔到比Max, 就係因為大龍生+二太都嫌佢成家都係下等人,就算阿水係好女仔+做得野都一樣無資格嫁入龍家。送水輝又無錢又無學識,黑歷史就有一大段,根本無可能打入上流社會 以目前情況,大小姐要同輝輝一齊就一定要放棄接龍ka la。

收視報捷就放多啲幕後花絮/NG片出嚟益下觀眾啦

拉票
輝輝啲黑歷史,全個名媛界都知 個個都有幫襯過佢。
大龍生又係啲勁要面嘅人,點會接受到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞