開心速遞(190)蓮輝虐心星期一 | 不要賓穎主題曲

1001 回覆
25 Like 8 Dislike
工業的no1果集成家人比佢放飛機 大家姐係咪應該要報下仇先
許願池:大家姐報仇助功
兩個鬥智鬥力會好好睇
另一個願望:潮偉工業王國
輝輝不如全職做bartender, 肯撚定仲好搵過尋寶圖
不過係照顧飛立仔比較難搞, 小蓮幫手湊多啲
我覺得大家姐應該無諗過報仇
可能仲未真係踩正佢條底線
反似似會有一刻睇唔過眼暗中出手助龔
大家姐果陣知到哂博水d野其實都主要係食花生多,不過都有勸過博士表白ge 反而係佢勸博士考慮同Mandy一齊果下先成功
阿水ge性格亦都唔會肯講佢同博士, 阿龔ge野比大家姐聽,驚佢會搞搞震+恥笑,淨係同阿Max一齊果陣 show off 過。
水水算唔算係最多感情線 由max到博水再到龔水 今次一定要開花結果
心如其實都多
之前其實想鋪風少同佢,後尾風少走左又無左回事
之後就有孝心,而家又有佐如(分分鐘可能黎個孝國心三角戀)
3E 之前搭風少+Terry 果陣都無正式開過感情線ge , 果段都算幾好睇幾好笑,係孝心果段先悶+一齊都太牽強
G. wong 果段暫時都仲係王國個人FF show
仲有 Kenneth 曹總
之前後生果陣仲有魚旦基果幾個,當初嫌人窮飛人 ,最後個個發哂達+娶到好老婆
其實水水好多人追
但係後生果陣不斷錯失良緣
仲要好似廖碧兒咁個個ex同佢分手之後都會發達+搵到個好老婆
係得阿Max一個分手之後膠化左

啱啱睇番今日果集
究竟蓮輝幾時先咀到
又抄post 當新聞
輝輝留係尋寶圖根本就曬料
副業仲好賺過正職啦
有時諗輝輝咁靚仔, 轉去電影公司線, 做大明星都可能ok
到時有名有利, 大龍生接受佢都易D
大龍生 山寨土重帝
佢要話晒事 送水輝個底咁花 點做大明星....
快啲搵人打救輝輝~ 等輝輝可買入股酒吧開條新線
酒吧線會唔會好似潮偉間電影製作公司咁
搵terry搭路
炒粽you嚟投資呀
曹總bb會唔會記得送水輝
話曬做過情敵
庚師傅話過呀 禾過延份一佐就過咗啦
其實露過 又白又滑

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞