[MOOMOO]MAMAMOO討論區[13]東南亞fanmeeting tour!START!二月日本岀碟啦!

1001 回覆
24 Like 8 Dislike
係囉,明明就有印physical album出嚟,寧願到處派都唔肯出俾fans買
星嗰次如果唔係自己堅持要出,可能連kihno都冇
冇physical真係好on9
有我一定買
唔知點解唔咁做
打歌又冇
宣傳新歌但係首歌冇上音樂節目
宣傳隻碟但係隻碟冇得買
好似有人計過數physical如果賣唔過萬應該會蝕(唔知個計法有冇考慮打歌成本),單曲可能仲要賣多小小先cover到⋯⋯
完全唔上音放嗰下犀利
RBW marketing真係世界級垃圾
冇記錯嘅話,嗰時好似冇咩group嘅行程,至少打一個禮拜歌都好,rb再窮都應該俾得起,所以真係唔知點解 就算唔打歌,上下音樂節目都好,點知可以咩都冇,淨係得電台
星都有講過其實佢想同seulgi上音放唱selfish啦
唔知有冇機會聽一次佢地兩個嘅live

呢set衫好有各自嘅style
MAMAMOO's Hwasa to guest on MBC's 'Radio Star', recording today broadcast on January 30th

提提大家輝狗係白色album
終於
咁幾時釣魚
實悶死佢地
食下野咪算
@RBW_MAMAMOO was listed in TOP5 groups that were able to gather a large audience on Show Champion 300th Episode special!
SOLAR都係咁趣緻

點解唔好似其他團咁出下成員紙扇
https://www.vlive.tv/video/110443
輝狗直播〜〜〜〜〜〜〜
個look勁gfable
輝狗點唱機
聽到流哂口水
好想再聽耐啲
Miss咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞