[MOOMOO]MAMAMOO討論區[13]東南亞fanmeeting tour!START!二月日本岀碟啦!

1001 回覆
24 Like 8 Dislike
個種根本就係我岩岩到底睇啲咩既樣黎
9點有Vlive
10點有人生酒館睇
(港時)
頭先喺巴士睇一路傻笑
#Mamamoo 'White Wind' has sold 24,450 copies so far today. Best 1st day sales ever for Mamamoo!

#마마무
#GOGOBEBE9966
中段容仙扮貓叫嗰度
笑到我痴線
人哋有dance break 我哋有貓叫break
仲要係live黎,隔住個mon都覺得恥度極高
係得佢先做得出
#Mamamoo 'Gogobebe' - 10PM KST Update (190314)

#1 Bugs (=)
#1 Naver (=)
#1 Soribada (⬆️1)
#2 Mnet (⬆️4)
#3 Genie (⬆️1)
#6 Melon (=)
上呀
見倒宜家咁多promotion 咁多綜藝
即刻諗起可憐嘅Blue;S
4色主打覺得gogobebe最麻麻,不過感覺上韓國人會鍾意呢隻
Egotistic>starry night=wind flower>ggbb
歌係最一般
但係可以show到跳唱實力
係咪上次blues少宣傳 今次補番
我都覺依次主打好麻麻
但係以一隻專連貫一致性黎講blue;s真係最高質
主打黎講我會咁排
starry night=wind flower>Egotistic> GGBB
今次成績又幾好
重要撞埋音源大戰
四色最鍾意就係wind flower
我都係

主打 starry night, windflower, egotistic 我都勁鍾意
諗左好耐都分唔到邊首鍾意啲
我諗聽多幾次ggbb都會順耳哂
我自己就最鍾意wind flower>egotistic>starry night>ggbb
今次呢首歌冇之前嗰幾次咁驚艷
上年睇starry night teaser嗰陣時真係好驚艷到我
跟住egotistic直頭覺得好正 狂loop首歌
wind flower其實係我最鍾意嘅一首 嗰種好唏噓嘅感覺真係好正 好可惜撞正音源大戰拎唔到一位
今次ggbb就咁聽左一次 副歌好似冇乜好爆炸嘅位
不過聽多幾次 就會發現真係勁洗腦
我而家個腦淨係ella ella ella~ ggbb~
應該係韓國鍾意嘅曲風黎 聽多幾次就覺得不錯
四季嘅最後一張專輯雖然好似冇咩太特別嘅地方
不過我都幾鍾意 四專都帶比我唔同既感覺 唔同風格既音樂
MAMAMOO大發
最希望今次會有多啲路人留意到輝狗嘅魅力同實力
我都係windflower好好聽
特別係mv拍到好舊香港

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞