[MOOMOO]MAMAMOO討論區[13]東南亞fanmeeting tour!START!二月日本岀碟啦!

1001 回覆
24 Like 8 Dislike
聽日未放了6點就要預錄講真去曬咁多場預錄 黑金啲表情真係世界級正不過今日果場 佢把聲麻麻地好擔心佢
就咁聽到佢把聲沙沙地,不過今日個場live最正
今日預錄頭兩次BabySky用假音上...勁傷聲
今日멍청이出咗黎 全場嗌到傻咗唔知聽朝未放預錄會有咩新搞作呢錄完打後記先
咁快末放
咁後記呢C父
用假音反而傷聲?
朝早6點錄定你想要之前後記
佢一開始用真 但上唔到加震 所以轉假 但佢果隻假係一聽就知會傷聲果種...之係佢講野果陣聲都沙埋諗起都擔心好彩最後果次上到
係 韓木好似因為冇後補...而且mcount下星期果集同日錄埋了
*韓木話
咁重使唔使喺mcoung pre-voting投票 係咪冇機會
照投先囉 可能因為1位又有得上呢
我係最近先入坑嘅moomoo啊!
等我用狗輝嘅酒窩同大家打個招呼先 日後請多多指教!

預錄完了 後記後補
SBS人歌預錄後記
企限身高 要165cm以下 佢有把野量 好好笑

第一次錄影
黑金:今天好凍ah可?
木木:係
黑金:我今日黎果陣都差啲講粗口
무:ㅋㅋㅋ
黑金:今天好凍所以要飲雙花湯!(韓國一種預防感冒既藥)
尋晚我都係飲咗先去訓
무:어.....哦(擔心既語氣)

第二次
黑金:大家好 我係華莎(尋日係 大家好 我係以傻瓜出道既華莎)拜託大家
木木:아~~~
黑金:今日最後一日啦
木木:어.....🥺
黑金:白專準備中
木木:오와아~~~~(空氣突然安靜~她同木尷尬到笑ㅋㅋㅋ然後係到整鞋子整到撕撕聲...
黑金+木木ㅋㅋㅋㅋ
導演:開始錄影
華莎:請幫我影靚啲
*錄完之後擺了雙✌🏼在眼旁

第三次
華莎:完咗之後要做咩?
木木:食飯(連續第3天講食飯既話題ㅋㅋㅋ
華莎:重有呢
木木:飲雙花湯!
華莎: Okay 成為健康既木木啦
木木:네ㅔㅔ~~~

完曬要落去果陣:再見傻瓜們
咁高過165點算
佢地全部人都好enjoy咁

呢張仲未有HD
通常預錄前面企位後面坐位,企位就有身高限制,後面坐位就冇所謂既
所以高過165唔會有企位只有坐位(好似係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞