[Willian in Chelsea:Civil War]車路士球迷討論區

1001 回覆
1 Like 15 Dislike
認真
如果借到肥希,買到parades加hysaj
之後唔理續唔續約,咬住od唔賣比拜狗
算唔算理想既操作?
清到安先算
我覺得車需要嘅係古天奴 艾力神之類有能力密集中傳到killer pass而又會入攝嘅人 而唔係不停買d deep lying 係外圍互傳 間唔中long pass嘅人
影帝個位值錢都唔係要佢助攻
所以睇唔明點解仲要paredes
第一,影帝回左塘好耐
第二,佢放長波比兩閘/翼落底傳中都唔記得會有助攻,唔代表佢參與進攻

全盛疤狗好多攻勢都係影帝發動
唔駛後備?
講真paredes同飲水踢法真係唔差得遠
轟咪就係差個覆蓋面大嘅攻中囉 影帝同佐狗都係做緊轉守為攻第一傳球點嘅角色 但人地影帝前有美斯墮後小白拎波 左右二閘有艾巴丹狗有疊瓦殺嘅能力 反觀轟個兩閘 兩個去到三閘線就企係度 係三閘線拎到波就回後 所以你唔發覺轟d攻勢成q日都係中圈前少少左中右咁傳入唔到去咩
當初話要幾個月至半季練新陣新戰術,fine
但時間越耐好似無進步仲越來越多弱點
Gennaro Gattuso confirms Gonzalo Higuain has decided to leave club (Sky Sports)
李城拎冠軍個年係簡迪掃飲水長傳喎 個時李城係靠飲水反擊入波多 不過人地前面係華dee
我都覺
如果戰術原因佐真奴果位係唔可以變
咁成個體系都應該換既係高華錫/巴克利呢個位
而家最大問題係中場冇侵略性
護波短傳係穩陣
但冇人識造到波入去
靠既只係雙翼死扭死推
加上夏神冇人幫成日想做短波
但一密集就根本冇入禁區既本錢
清咗摩閪 飲水 雞屌先啦
安加5-60m 買古
佐狗係意甲d對手接受訪問話最驚佢 馬治斯奧都好似講過
佐狗會攰同傷 要有第個人踢到佢個位
琴晚佐狗好努力傳入禁區 但冇下傳到比隊友
有一下好靚,然後安晒曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞