[Willian in Chelsea:Civil War]車路士球迷討論區

1001 回覆
1 Like 15 Dislike
係整個deal 50M啊嘛
Malcom本身35m度
姐係加15m
就算呢個offer係真
高層reject我都唔意外

分分鐘依家巴狗出淨cash 60m我地都唔放
問題係沙利迷安
如果高層逆沙利意賣安你屌唔屌
其實拜狗個offer 得 15m + 20m add-on
唔係想像中咁多
希望簽到俄超個中場
Paredes 遠射幾好丁,barella 似全能中場
撚屌安唔賣做乜鳩
又廢又on9
仲要30歲 搏佢成材咩
已經唔係好夠翼用 仲賣
你咁撚撐佢去幫安含埋撚都夠撚晒資格啦
https://twitter.com/ChelseaFC/status/1083712318142320642?s=20

Sarri describes Willian as an important player for Chelsea but he is a player who can do even better as his potential is high. He adds he can score more.

沙利真係想博佢成材
沙利當佢幻齒咁教
可能沙蛇覺得佢硬件齊哂,係差個腦者
安仔返老還童啊,越踢越好
呢個都係真,咁多年都未搵番個腦
even anelka is better than morata
三十歲都仲踢到成碌柒
支持賣安,但係七月先走
話時話記得年頭好似話西女人in緊幾個技術總監人選,點解到宜家都未有
疤狗定拜狗係到mon post留負評
總之一月內出得幾多cho就出幾多
一黎係而家第二好既翼
二黎比佢睇到前景
三黎踢得好都可以繼續加身價
四黎拖時間
五黎比雞會佢完全地上位
六黎一覺唔覺意受傷拜哥點都買唔到

你地覺得佢踢到碌柒咁 沙利覺得佢係experience既 important player
沙利係記者會既評論
除非係好事實上既野 例如傷患

其餘我都唔太信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞