[1月新番]家有女友 ドメスティックな彼女 姑姑物語 家有姑姑 討論區

1001 回覆
21 Like 16 Dislike
蛇咬都唔認 咬我食呀!
計劃通
姐黨又然 股價上升
漫畫劇情仲鳩過tvb,而家玩到又吸毒又綁架
邊個仆街影相
搞撚錯
居然唔係扑完完滿結局
要拆散人先完
好撚癲媹依快快手手扭完計返黎再true end算啦
屌根本係TVB 8點檔劇情 偷聽+偷睇+完美誤會
同你一樣 本身比家姐個人設吸引咗 但睇到近幾集令我對佢幾反感下
之前講到幾偉大 企到好硬話姐弟戀無得長玩 仲會令雙方比社會歧視
然後比男主氹兩氹 加埋隻淘寶介指就當之前講啲野全部廢話
反而啊妹諗野其實好成熟 +始終如一 + 比男主角當水泡 / 肉便器,覺得佢好慘有啲同情佢
睇完之後都有D鬱悶嘅感覺
Nice Boat end 算啦
見到隻戒指真係好撚小學雞
家姐鍾意男主既原因,就算解釋完都好撚唔合理,咁簡單就鍾意左男主,明明佢個時重同另一條仔一隻
反而啊妹諗野其實好成熟 +始終如一 + 比男主角當水泡 / 肉便器,覺得佢好慘有啲同情佢<-----呢點絕對認同
係 完全唔知做乜9
上一秒為左離婚男喊 下一秒因為男豬關心溫柔就有左好感
之後對離婚男冇哂感覺 呢下係好唔make sense
從佢既行為完全feel唔到佢鍾意過離婚男
咁就鍾意左男豬真係。。。
仲要有身份既距離 老老柒柒真心唔明
一開頭都講左套野係糞作
我唯一見到家姐鐘意離婚男嘅行為 就係做DJ得到肉體快感嗰陣會諗住佢囉
睇番今集精神方面一早已經比男主佔據咗
(雖然我唔明點解喺天台吹兩句水 比人安慰下就會鐘意人 可能我真係唔夠道行sorry)
但去到後期可能家姐發現男主碌鳩仲吸引同大 連依樣野都無埋
直接埋牙同男主搞野
漫畫神作,去到動畫以為好掂,點知去到11集你就嚟酒店個part仲要得三秒,你老味。第十二集點收科,搞到我地姐黨撞哂車

唯有脫離睇動畫,睇返漫畫算

睇完頭幾集走去睇漫畫
點知好奇搵下最新劇情就出哂事

妹黨唔好追漫畫啊
下集有打戲
得罪大佬啲fd
第11集我已經飛黎睇
屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞