[1月新番]家有女友 ドメスティックな彼女 姑姑物語 家有姑姑 討論區

1001 回覆
21 Like 16 Dislike
咁都唔扑野
飛狗唔算差啦,係資源冇咁多,但係創作型歌手條路個個都唔同好難講
動畫撚表示乜撚野劇情黎
咪又係唔識捧人
望下choucho nano呢d已經知飛狗乜料
但美波起碼可以靠自己都真
唔知有冇性病
唔好浪費生命同時間睇呢套野
睇完漫畫我都好撚後悔
有真禮同日笠先走黎睇
聽下美波首歌就ok
極度缺愛既公車MK妹,好彩最後被學弟私有化
人渣的本願好睇好多
人渣的本願中段都有d 走火入魔feel
好彩救得返
垃圾ending
結尾係差d既
我覺得埋得幾好bor
睇套野咁耐就係想睇佢地扑野
點知結局係分手
可以睇埋漫畫ova
講既係動畫之後冇既事
認同 好多正能量
個作者想畫啲黑暗人性野,但係又唔敢落重手
唔講花火,金毛雙馬尾果段咁樣送上門都忍得住,堅唔合理
唔知係咪想照顧啲有處女情結既讀者
但係其實有冇扑野都好,個結局都係咁行架喇
因為本身佢地都係肉體關係黎架啦,講佢地拍拖先唔自然
渣願一定算係佳作,所有野都解釋得好清楚,要講既野講哂,完全冇爛尾,近年有幾多套動畫/漫畫可以收得咁靚
最後果點唔係幾認同
其實中間果段花火一直等緊男主 同男主講大家FAIL左就拍拖
至於點解花火會鐘意左男主 我覺得係鐘意男主既溫柔
只係男主揀左條臭雞

從結局可以睇得出 花火既成長 去到改變
雖然男主有成長同改變 但係未改變到好似花火咁
所以佢地係果陣的確唔能夠拍拖(以佢地既價值觀)

之後出左漫畫OVA 結局唔講啦 想睇就上網搵啦
邊度有
其實花火係誤以為自己鍾意左阿麥
佢一路都係寂寞想搵人陪,因為佢冇朋友
如果佢真係鍾意阿麥,最後咪講清楚然後一齊
最後結局咁樣寫,好明顯佢只係生理上需要阿麥
佢就係諗通左呢點,先會選擇各走各路
你留意下花火其實冇怨恨過阿麥揀臭雞
同埋阿麥都唔溫柔,根本半個MK仔
只不過係咁橋比佢識到個冇乜朋友又正處於脆弱時期既女仔
google 人渣的本願decor
如果要反駁你既論點既話應該要打好多字
就算我有心機打 你都未必會睇 所以我輸啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞