[1月新番]家有女友 ドメスティックな彼女 姑姑物語 家有姑姑 討論區

1001 回覆
21 Like 16 Dislike
漫畫最新又黎料 真係又想再拖
原本係姐派,但而家邊個end都已經冇所謂,快啲完把la

作者去畫短篇H漫算吧啦
我都覺
開始拖戲做唔好睇
拿拿聲同瑠衣拉埋咪算
其實夏生都唔算花心
應該唔會返去搵家姐
宜家只係阿妹一唔喺度就成班女自行發花癲
下身宜家對家姐冇野,但家姐肯撚定遲早要爆多一次
芹澤呢D炮灰格,最後係佢贏我買一套返來燒左佢又點話
廚房仔就收鳩皮啦,金毛仔都溝唔到嘅瑠衣走去同廚房仔搞埋一齊先唔合理
廚房仔點同美國佬比
阿妹有咩新鋪失意都係廚房佬旁住
瑠衣唔似會花心既類形,應該都係搵戲做姐
最頂唔順就係係咁出啲好似有威脅既角色,但其實個個只係想睇家姐,妹,夏生三個
一陣唔知係邊度見到男豬同家姐有d親密行為醋意大發
之後咁岩收到電話鋪頭出事未畀到時間男豬解釋
跟著廚房仔完美解決就可以有位入
到阿妹同男豬解開誤會果陣,已經有左廚房仔骨肉
佢試下
我個腦響起一首歌
https://youtu.be/t5rW-ikAINw
我反而諗
佢地三姐弟咁淫亂都完全唔講下點同老豆老母交代
二姐妹老母好似知知地家姐有食過下身,但下身老豆好似一直都唔知咩事咁

入大學之前已經有講下身係有同某人結左婚嘅
咁即係結局之前都要老豆老母同意先結到婚,下身有頭有面更加唔可能私奔
岩呀 搞咁多花臣 整色整水 重點都係果三個 其他wfc
但佢又不停咁講
到時真愛就可以戰勝一切嫁啦
重拖多幾集講點傾掂數咩
有講結婚咩
老豆老母都知
果陣家姐調走果集咪有講
但好似唔知阿妹都中招
如果老豆老母知道佢地咁淫亂爆血管都似
同老豆老母交代可能仲要等多唔知幾耐,之後交代完兩親唔接受又分手,再loop
唔記得左邊話,有一段畫左未來下身以作家身分接左個記者電話
佢就話要問一問內子可唔可以講先會接受訪問

係,老豆老母一路都唔知下身同瑠衣嘅關係
但佢兩個一路拍拖拍到好理所當然咁
就算已經講到為將來打算,都唔提點同老豆老母交代

定係日本呢方面嘅倫理觀冇咁強?
拖成咁都有動畫出
後面拖姐
呢季去到盡咪食到家姐
希望有原創end,可以睇動畫當完
agger
最美好果段 之後唔洗睇
男主飲過家姐對奶好多次,咁都可以變番正常關係
佢 d 野係一前一後好睇…中間 cut 起碼一半都唔會有影響。
後期兩個見到大家生理反應同祼露紅曬面,心諗你兩個都扑唔少次啦,扮咩
我要家姐end!!!漫畫都要!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞