[1月新番]家有女友 ドメスティックな彼女 姑姑物語 家有姑姑 討論區

1001 回覆
21 Like 16 Dislike
叫做最少有解過話
直接好似kiss x sis咁3P
我覺得會
陽菜走 吸多d人落漫畫坑
應該做到比人影左相完
妹第一次同個三唔識七既人(下身)見面就可以扑野,妹黨仲話佢唔係雞喎 笑唔笑死 為破處就是9旦旦搵條仔扑
就算姐第一次唔係下身,人地都係兩情相悅係拍拖先搞,婚外情係好撚錯,但姐初戀黎,點控制到咁多,仆街都係個渣男柊啦,有老婆仲去呃蝦條食人隻豬 姐為愛情真係好傻,對渣男又係咁傻,對下身都係咁傻
求作者俾姐有個happy ending ,理得佢係咪下身,總之姐一定要幸福

其實有冇人知,作者其實係有畫佢2姐妹同下身扑野 姐真係j到我出血
求link
的確....當初唔係為左睇陽菜最後會點根本唔會繼續追落去.....點知依家愈拖愈加其他劇情.....反而唔俾機會陽菜
明明食姊妹起雙飛就算,愈出愈多可有可無嘅角色變后宮漫
果啲出黎陪跑真係唔知想點
08 隻ed 好正
幾日追完漫畫
仆街作者屈阿妹比人ntr
明明阿妹最識諗,對男主最好又經歷最多野
作者咁撚易話人地玩完
但夏生確實有咩事都唔同瑠衣講,咁樣既一段關係係好唔健康,互相都有顧慮

依方面作者好早已經有畫到,依個發展又幾自然
拖到呢。。
明明之前用咁多集寫阿妹個心理變化,講兩個兩情相悅,幾愛大家
依家幾話就話分手,會唔會太兒戲左啲
男主寫唔到小說,之前都係阿妹幫佢,今次就寫到要分開
加新女又拖,同之前草莓一樣,不如爽手啲快快手完左佢好過
已經ntr左?
冇睇一排
未既
不過同阿妹去美國個個角色一出已經覺得作者想咁做

我都覺男主今次唔講真係為阿妹好,明知佢在外地仲要衝刺期
萬一講左令到阿妹心不在焉又整親煮唔到野又係好事
而且就算講左出黎阿妹個處境都幫唔到佢寫返野
最激氣係一講分心個part咁快,明明上一話和好返第二話出去話分手,之後就走返去外地,會唔會太兒戲左d
細妹分手真係...
但係家姐分手都合理啊 始終都要保住份工 年過30 轉行就好難出頭 由低做起 人工低
不過唔係幾明家姐係邊個位 同埋 點解鍾意夏生
男主唔講都算
但佢淨係搵條㗳緊佢糖嘅囡囡講喎
呢部分我覺得真係不能接受
好心快手完左佢
一係各自飛END
一係家姐一係細妹
一係後宮END
唔好又係度LOOP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞