[有虎自己知] 白禮頓 對 利物浦 1

1001 回覆
46 Like 4 Dislike

幾時收返Wilson呀屌你老母
Daniel Sturridge is reportedly keen on a move back to London — with both Crystal Palace and West Ham showing interest in the striker.
希望贏到英超佢都有份 hendo之後第二長效力嘅球員
West Ham 痴咗線
睇左場波覺得成隊熱狗應該好撚攰
七十分鐘跑唔起
重要冇埋韓仔
今場算踢得幾斯文
夏神攰D
車隻佐真奴究竟咩定位 完全冇影
去到後半壓上個陣真係唔見左人
同埋睇左呢場終於覺得alonso好廢
季初好多人吹奏佢
仲有次回合
車隻odol 睇落真係好勁
同我地啲青訓無得比
應該同軒差唔多 做下後場駁腳
不過防守差過軒
二閘壓上去既單防中位 接下隊友回傳 交下横傳回傳 轉下邊 中場失波第一時間拍上去檔一檔對面快攻 樣樣野既要求都唔高 基本識踢波既都做得到
但唔係個個做到唔失誤 米隊甚至謝隊都做唔到 利物浦40M買番黎既防中都唔得所以軌咪用60M 買
軌豬波即買人
FSG股東們點睇
死利狗買人未
弱化版軒
識波
Btw amber heard
一黎到好勁 分波好毒 又可以組織
但好快比人留意到佢唔迫得同防守差
我軒識得用高速回傳解決呢個問題
星期三 想叫春
球盲探測器
”Klopp will have exactly what he wants - time for rest, recovery and fine-tuning preparations. There can be no excuses. Take advantage and that short-term pain at Molineux will translate into long-term gain.“ #LFC

黨報到而家都仲係keep住維穩就算
補充下後備陣容都好啊
應該唔會買
高普就算買起碼要坐幾個月先有機會出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞