[有虎自己知] 白禮頓 對 利物浦 1

1001 回覆
46 Like 4 Dislike
跟本無心奪冠,只想做間搵大錢嘅selling club
有心奪冠呀 不過係red sox
THE NET SPENT BOYS WILL BE WINNER TONIGHT!
轉會窗完未?
冇開始過 點完
大家歸位
FSGOUT
2010年亨利以3億英鎊買下利物浦
2018年中東油王出20億英鎊收購但被亨利拒絕

賺17億鎊都唔賣
DLLMCH 即係$170港紙
你條撚樣依家想點呀
$170億港紙呀
DLLM
DLLM
Fuck You John.W. Henry
Have you ever attended a SINGLE Anfield this season?
NO! Just Counting his fucking cash at US Office!
佢黎親睇都燈
屌 佢條女都燈
我要接手linda就得
傳都唔撚傳直接話唔買嗰下先好嘢
睇返舊片,高普喺德國帶多,對住以前帶嘅緬恩斯,遇上杜慈,第一次交惡,嚟利,歐霸對住杜慈帶嘅多,今年歐聯,遇到聖日門嘅杜慈,咁好緣份
呢兩條友一睇就知完全唔fd
杜慈
成世活係高普陰影底下咁xm
約翰·威廉士·亨利二世(John William Henry II,1949年9月13日-)是一位期貨和外匯交易的顧問,一手創辦約翰·亨利公司。他目前是美國職棒大聯盟波士頓紅襪最大的老闆、英超球隊利物浦的老闆以及NASCAR羅什芬威車隊的老闆之一。2006年波士頓雜誌預估他的身價為8.6億美元

Dllm 2006年你有8.6億美金
當你呢12年身家double咗
即係有17.2億美金
=$135億港紙
依家俾$170億你賺
Double你條撚樣身家有多啦
都唔賣!
真係dllmch
送去印度
係都要害鳩利撚

屌你老母FSG,JWHenry
連甘美曹都借走埋 鳩普係咪諗住米隊打晒兩閘輪換加正選中場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞