[有虎自己知] 白禮頓 對 利物浦 1

1001 回覆
46 Like 4 Dislike
你直頭弱撚智
你老母生你出黎後悔到依家呀陰鳩公
綜合外媒報道,皇馬對莫路伊卡迪同羅拔利雲度夫斯基都有興趣。

而後防方面,皇馬已準備斥9000萬歐元巨資,收購拿玻里中堅高列巴尼。呢名27歲鐵衞近年表現一流,被公認係當今最強中堅之一,一旦加盟就肯定打破華基爾雲迪積克7500萬鎊嘅轉會費紀錄,成全球最貴後衞。
屌你老母FSG買人未呀
This time it’s West Ham said to be interested in Origi and willing to pay around £15M for his services, the same number put forward in the earlier reports claiming Fulham interest and a number that one imagines might at least tempt Liverpool to deal.
FSG: Fatfat
淨係有11個算啦屌
人有唔買,又想放人
失落非洲足球先生後的文尼
2隊好似幾十年無直接買人 過冷河 最近明叔?
廢中近期成日帶帽 係因為秃
借埋比林伯啦
Woodburn而家都唔知定位係咩
到底係翼定中場
曼城真係可以係英格蘭稱霸
但出到歐聯好似唔多穩定
利記前場啲人越黎越矮
你係咪quote錯人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞