[有虎自己知] 白禮頓 對 利物浦 1

1001 回覆
46 Like 4 Dislike
如果軒加佐真奴同場,會唔會互相解放到對方
互傳到完場
謝拉特加歷查踢波都係咁嗌
但佢地兩個就叫英人踢波風格
軒就叫鳩屌
利迷質素
再黎負評攻擊我吖好撚驚呀
買人未
季尾唔知仲排唔排到第2呢
平心而論,軒好多時爭唔落
唔係浄係連登反軒
外國利撚都話鳩佢太保留,只識橫傳或後傳
成日做手勢叫隊友交波俾佢,好喇,隊友交咗波俾佢,佢有冇能力扣好個波,再做波,有係有,但好多時都係交返俾原先俾波佢嘅隊友

軒連最基本嘅喪跑今季都冇埋
如果正選出場,70分鐘左右高普就換走佢
又或者70分鐘先俾佢踢
軒走緊下坡
鐵一般嘅事實
並非小弟盲反
勁過全盛巴塞,破埋雲加全季不敗
柒少陣啦
唔同睇法就"利迷質素 "
覺得自己高高在上咁 收皮啦
有冇清已經唔理係咪大名
求其簽個人 有兩隻腳 已經會瘋狂打j
利申: 我係
除左個名字有個懦字
尼哥都丁呀
很想叫春
迷軒都算 起碼佢係隊波仲有貢獻 防中位佢同邊爐睇情況出 迷虎嘅真係痴撚線 過去幾年不斷爆 今年最關鍵個場又係輸佢 你老味拖累左隊波咁撚耐 一句利迷質素就好似眾人皆醉咁 而家唔係我盲反 係你盲撐呀
講真
會去J前狗隊球員嘅講利迷質素
真係幾有說服力
thank you google
外國果班除左vvd ab r26之外邊有人唔反
Salah開季唔順都比人屌到反枱啦
佢踢得保守係因為軒433個位係打單防中
加上今年英超節奏快左好多
若果佢傳失後面冇人包
某程度上每個球員都有啲唔好傾向
例如老母拎波會原地轉一個圈
法賓奴嘅自殺式橫傳
真係個個都有啲傾向
今季英超改變咁大大家都有適應問題
但軒近幾場明顯少左啲老遠跑埋去舉哂手跟住彈一彈又走翻轉頭呀
係唔係都比vvd發砲呢啲
某程度上都係因為433入面軒係打單防中
4231係打雙防中互補
所以有時軒會用翻個比較b2b嘅打法會壓上禁區
對Newcastle 都有球係佢直線間接助攻
自己都會做翻啲分邊工作
對曼城入果球都係佢斜線分比taa架
你講話跑動少左
B2b移去打六號位跑動一定少左
個但唔代表佢冇咁勤力
補位跑動佢照做足
我唔係話佢世一中場
始終佢打法係偏工兵型技術都係差咁啲
但佢假都唔放足就翻黎練波樹立榜樣
比球迷日鬧夜鬧都唔還口
後備又唔會不滿一落場就比足力踢
隊長一位佢一定當之無愧
踩到咁盡
一陣又話人放狗咬佢喇
oh goodbye day 是嘛😢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞