有幾多人覺得男人包二奶識返屋企就得

260 回覆
28 Like 124 Dislike
連登仔=現實調轉
你=連登仔
大返你俾一千萬我都唔會俾你屌
包二奶一樣可以錫屋企同老婆
Are u sure?
唔好意思 有時我覺得佢啱喎
如果你高質到令2個女人願意share同1個男人
我就覺得無問題
Why not
賭王唔錫屋企人同老婆(們)?
你有冇睇清楚d圖講乜定齋睇title
以前我都咁諗 但後尾已經覺得冇咩所謂
現實中都有連登仔話我好岩傾相處得好舒服 但其實得佢地一廂情願 係有共同話題既,但唔會話想同你交心同拍拖囉
佢哋又日日話好想要日本妹女朋友 我自己都同日本仔拍過拖,心諗日本人對禮貌、整潔儀容同待人處事咁著重,啲日本妹一見到你就轉頭走啦
唔係靚仔又可以唔執下個外表 外表整潔都算啦個格又要唯我獨尊郁啲就話人雞話人娘娘又收兵 同你講幾句野食餐飯又叫收兵有幾被害妄想呀
屌啲女人係雞屌到上天花但又要學人想拍拖結婚喎 你一世叫雞精神搞gay算把啦真係 促進下經濟呀嘛起碼 同雞扑野又唔洗氹喎
講真呢啲人我第一印象就唔會想同佢地拍拖 叫唔叫雞專唔專一我都冇咩所謂
咁憎女人但又好想有女人愛自己認同自己呀嘛 你話連登仔啲心思幾複雜
現實望下啲連登仔 你就會覺得同呢啲人嘈真係好無謂 成班係度發白日夢 真係得啲入世未深又任人擺佈嘅細路先會陪佢地癲
你=連登仔
其實好難唔靚
大拿拿投資咗幾皮野架
你係賭王定你係佢啲老婆
有錢等於錫?
如果錫老婆係攬住老婆同佢講我愛你
咁包二奶等於大大巴come落個老婆到然後鬧佢再用腳踢佢落街咁上下
咁都雙重標準,我係話包二奶唔抵罵播
你啱
上連登勿認真
其實我有時係當連登係日記
將我啲諗法開post寫低
點解靚女一定要收兵
睇連登睇上腦
有男朋友仲洗乜搞咁多野大佬
有簡略咁睇 呢個只係我另外睇法
現實我都見過類似嘅case
又係貪錢女人同外遇男人
個仔都係憎老母多d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞