有幾多人覺得男人包二奶識返屋企就得

260 回覆
28 Like 124 Dislike
完全係選擇性回答,轉移視線咩唔自衛會死,咁係咪啫係有罪啊?
包二奶咪傷害你老母個感受囉
亦無幫助減輕你老豆老母離婚對你同你呀哥既傷害

何來顧及身邊人感受
定個二奶照顧你地多過你老母 仲錫你地多你老母?
所以就要去攻擊價值觀唔同嘅人,掟佢上網?
月野臭雞
因為佢內心好驚條仔偷食
所以見人講包二奶就好大反應要屌柒人
被人屌返轉頭條氣谷住咪開新post斷章取義想博人認同撐佢
你見d所謂撐佢既人多數一問佢d核心既論點就唔見到影
多數都係跟風冇睇清楚內容/或者被佢d斷章取義誤導
明明係樓豬入人地個post聊交嗌
斷章取義
入我個post咬住包2奶3個字唔放,叫佢討論翻港女又唔肯,又係到人身攻擊屌撚埋我全家,跟住就死死地氣出黎開過個新,唔知想點
樓豬真係有啲問題....

其實連登多痴線人就出哂名
有無辦法幫幫佢
因為佢內心好驚條仔偷食
所以見人講包二奶就好大反應要屌柒人
被人屌返轉頭條氣谷住咪開新post斷章取義想博人認同撐佢
你見d所謂撐佢既人多數一問佢d核心既論點就唔見左影
多數都係跟風冇睇清楚內容/或者被佢d斷章取義誤導
叫雞傷害左邊個?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞