其實所謂女神有無諗過可以為男人offer到d乜野?

81 回覆
204 Like 9 Dislike
正皮
而家d女人同以前d好唔同
以前既會學煮飯學做家務
而家既學化妝學打扮襯衫
雖則有女為悅己者容
但而家好似側重於打扮
變左好多女人得個軀殼 冇d內涵

或者search下好多Fb/ig果d所謂女神
問佢地政治觀 佢地都唔識答/講埋d人云亦云既野
思考得最多就係如何有更多like 同點釣金龜
最唔公平係見到呢班雞上哂岸
但有班女仔樣普通/唔靚 但有內涵有教養既 仲單身緊/a0
仲要d雞最中意包裝到自己好幸福好有公好多人中意
有d單純d既人會比班雞fake左
以為靚就可以開心

如果睇到呢個po 好單純既你 千其唔好比d整容/ps雞 fake到你
個人整潔/企企理理,有內涵 就ok架啦
正皮
以前既會學煮飯學做家務
而家既學化妝學打扮襯衫
雖則有女為悅己者容
但而家好似側重於打扮

以為靚就可以開心

如果睇到呢個po 好單純既你 千其唔好比d整容/ps雞 fake到你

其實係
正皮
以前既會學煮飯學做家務
而家既學化妝學打扮襯衫
雖則有女為悅己者容
但而家好似側重於打扮

以為靚就可以開心

痴線 講得好好
最幣係仲要sex都做唔好,成條死魚咁
有思考能力既男人唔會鍾意呢班女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞