其實所謂女神有無諗過可以為男人offer到d乜野?

81 回覆
204 Like 9 Dislike
淨係見到成班廢物喺現實世界無料到 畀女人撚狗咁撚 上連登正評 打幾隻字屌啲女人係雞 諗住精神勝利

無人追捧嘅女人點叫女神 啲女人咁串咪又係畀男人養出嚟

啲女人到三四十歲無人要咪求其搵人埋單 又有毒撚肯接貨 咁佢咁串你吹得佢漲?

講到尾咪又係班男人柒 無骨氣 犯賤 個樣靚少少就谷晒啲精上腦
樓主講得好啱啊
不過啲男仔又係比女神吸引到喎
明明身邊好多好女仔
好矛盾啊
淨係見到成班廢物喺現實世界無料到 畀女人撚狗咁撚 上連登正評 打幾隻字屌啲女人係雞 諗住精神勝利

無人追捧嘅女人點叫女神 啲女人咁串咪又係畀男人養出嚟

啲女人到三四十歲無人要咪求其搵人埋單 又有毒撚肯接貨 咁佢咁串你吹得佢漲?

講到尾咪又係班男人柒 無骨氣 犯賤 個樣靚少少就谷晒啲精上腦

所以咪出呢篇警世文叫男人清醒下囉
痴線 叫人做女神既係你哋班男人,又唔係自稱

屌你老母係啲狗公先叫
呢啲野雙向
女人無人追棒自然學識認命,但偏偏有堆垃圾會去追棒啲無價值既女人,你話班所謂女神除左個樣之外無撚用,但追棒得呢班女既人,其實更加垃撚圾,所以只係一場泥漿摔角

巴打係心水清,但講得出同埋聽得明呢番話,已經係有一定人生經驗同埋閱歷,脫離左一碌鳩既層次,未到既就算覺得有道理都好,轉個撚頭又會一樣中番埋繼續柒,因為根本未控制到自己。相反明左既,已經有自己一套。

再者,女人再出色都好,都永遠係被動角色,因為咩男人就養出咩女人,俗語都有講咩老公養咩老婆,所以女人係永遠比男人牽住走,只係要用時間去證明,而香港女人普遍短視,所以做成女神變餘女呢個惡性循環

終歸咎底,其實係依家港男質數愈黎愈低,先養到一大班得個殼既垃圾女人
痴線 叫人做女神既係你哋班男人,又唔係自稱

屌你老母係啲狗公先叫

啲狗公自卑咪會咁囉屌
仲諗住抬高人就可以掩飾自己低劣
其實人地既角度睇佢地只係單方面踩低自己
除非你靚仔
呢啲野雙向
女人無人追棒自然學識認命,但偏偏有堆垃圾會去追棒啲無價值既女人,你話班所謂女神除左個樣之外無撚用,但追棒得呢班女既人,其實更加垃撚圾,所以只係一場泥漿摔角

巴打係心水清,但講得出同埋聽得明呢番話,已經係有一定人生經驗同埋閱歷,脫離左一碌鳩既層次,未到既就算覺得有道理都好,轉個撚頭又會一樣中番埋繼續柒,因為根本未控制到自己。相反明左既,已經有自己一套。

再者,女人再出色都好,都永遠係被動角色,因為咩男人就養出咩女人,俗語都有講咩老公養咩老婆,所以女人係永遠比男人牽住走,只係要用時間去證明,而香港女人普遍短視,所以做成女神變餘女呢個惡性循環

終歸咎底,其實係依家港男質數愈黎愈低,先養到一大班得個殼既垃圾女人

我認為男人既心理質素重要過男人既價值
好岩聽 宜家簡女朋友都唔會睇樣咁重 反而睇佢本身個人有無內涵啲 性格 興趣
如果下下簡樣簡身材真係叫雞好過 大把正過所謂女神

以前個女朋友就係睇樣睇身材 成個人無興趣無目標 除左扮靚之外自滿下就過一日 想叫佢做個女朋友都做唔到

男人越大真係越睇返女人既內在美 好心宜家啲所謂女神唔好日日係ig 打飛機 以為自己多follower就真係女神咁 睇返平時自己有啲fd 其實真人真係好一般 都唔明點解可以千鳩幾個follower 貨不對板

唔知幾時開始香港咁多「女神」 完全唔知做乜鳩 做壞哂規格 係大學住hall就知道 屌你老母你班男人可唔可以成隻狗公咁 痴黎痴去成個痴漢咁
好岩聽 宜家簡女朋友都唔會睇樣咁重 反而睇佢本身個人有無內涵啲 性格 興趣

以前個女朋友就係睇樣睇身材 成個人無興趣無目標 除左扮靚之外自滿下就過一日 想叫佢做個女朋友都做唔到

男人越大真係越睇返女人既內在美 好心宜家啲所謂女神唔好日日係ig 打飛機 以為自己多follower就真係女神咁 睇返平時自己有啲fd 其實真人真係好一般 都唔明點解可以千鳩幾個follower 貨不對板

唔知幾時開始香港咁多「女神」 完全唔知做乜鳩 做壞哂規格 係大學住hall就知道 屌你老母你班男人可唔可以成隻狗公咁 痴黎痴去成個痴漢咁

我同你一樣
無狗公邊有咩女神
高汁文 send左條女睇

唔知幾時開始香港咁多「女神」 完全唔知做乜鳩 做壞哂規格 係大學住hall就知道 屌你老母你班男人可唔可以唔好成隻狗公咁 痴黎痴去成個痴漢咁

我同你一樣

自膠打錯字
駁唔到

唔係話樣唔重要,但係有內涵嘅人更加值得發展落去。

其實男女都係,充實多啲自己,自然會吸引到人 比啲信心自己,各位巴絲!

新年快樂
仲係度做兵做跟班追捧"女神"既巴打們或者自覺自卑既兄弟們要記住一點,個d女神無你想像中咁貴,今日你如果仲比女神撚化緊既要記住一句:
"今天你看我不起,明天我要你高攀不起",
and this is true
沙豬到喊
講左咁多希望巴打同絲打都可以反省諗諗,認清自己既position
如果唔係啲男仔犯賤自願做兵又點會有咁多女神出現??
根本咩女神男神就戇鳩鳩
又話要講平等,抬到對方咁高做乜?
根本咩女神男神就戇鳩鳩
又話要講平等,抬到對方咁高做乜?

其實抬到咁高最後反而係會達撚死佢
曾經見過做一樓一既雞轉戰wechat,17 可以千幾個follower版封做女神,根本呢d身分就係d男人做就你既,男既同女既都on9
信佛囉,講到尻咁清高
好撚中point
推比多d絲打睇到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞