其實所謂女神有無諗過可以為男人offer到d乜野?

81 回覆
204 Like 9 Dislike
岩啊
好可惜最後都係有人唔介意佢地咁廢 仲幫佢地埋單 這就是香港 呢度嘅男人根本無尊嚴

埋左單屌厭左唔識退貨咩?唔識包二奶唔識叫雞咩?發現娶左件得個外殼無function既擺佢一陣都會爽手換新啦係咪先。

根本無一樣野叫埋單,除非個女人本身真係有改變有進步外,如果唔係就算俾你結咗婚都係離婚,香港10對結婚6對離婚收場,男人根本唔係on9,無人會願意娶隻雞返去。
岩吖
講真,又要我哄你開心,但係你又成碌柒咁,曲曲少少又唔明。其實女朋友淨係我唔開心既時候、節日出現就夠。

我打飛機仲開心
正評不解釋
喺香港咁多年,有幾多女真係靚(有樣有身材),a cup真係普及化

女神?屌你老母
轉個頭開個J圖post,咪又個個爭住做兵爭住屌

性吸引力對大部分既男人甚至女人黎講根本就係全部,冇人會嫌好野食得太多,只會貪得無厭。
巴打好撚中point
有無人接受到自己女朋友個樣唔掂?
https://lihkg.com/thread/95462?ref=ios
睇完再睇呢個真係
事實證明樣唔得性格好都冇用

屌囉咪就係屌囉,你無錯ah,d女免費po J圖服務大家比男人打飛機用仲cheap過雞,女神?睇過 女神邊撚度神
有無人接受到自己女朋友個樣唔掂?
https://lihkg.com/thread/95462?ref=ios
睇完再睇呢個真係
事實證明樣唔得性格好都冇用

樣得無才華除左用黎屌都無其他用日
講得好好
巴打講得好岩
其實女人真係唔好咁短視
好多野對自己好既不妨發展下
煮食。良好個人衛生習慣。獨立自主能力。睇多點書等等
經營社交網絡 營造自己生活好精彩要虛榮心。不如真正低調地精彩充實

agger
呢一種女人唔起眼但好吸引
好撚中
之前有類似既經歷
巴打完全講中我心聲
所謂男以才為貌,女以貌為才
女人最重要嘅事業永遠都係佢嘅樣
我就未見過男揀女會以事業/金錢為最重要準則

諗深一層,其實女人好低賤 但又永遠以為自己有無限籌碼
當女人嘅價值只剩下俾人屌嘅時候,我真係唔明點解仲有啲女權撚出嚟講做愛要照顧埋女方高潮 或者女人唔需要滿足男方「淫慾」 你唔俾人屌仲有乜尻用
其實男人就算係毒撚都好,見到靚女真係唔洗驚唔洗拜,唔洗怕高攀唔起,大部份靚女因為都重點發展係外表上,以至發展不平衡,反而呢d女係最平既
其實男人就算係毒撚都好,見到靚女真係唔洗驚唔洗拜,唔洗怕高攀唔起,大部份靚女因為都重點發展係外表上,以至發展不平衡,反而呢d女係最平既

講就兇狠
strong post leave name
女權點解愈黎愈大甚至越過男權都係男人一手造成,條女嗲兩嗲就變落水狗咁,仲有一堆怕分手嘅懦夫,女人最大嘅敵人就係年齡,反之男人完全唔怕老,點解要為咗一兩個女人而下跪
巴打頭腦清晰
當女人嘅價值只剩下俾人屌嘅時候,我真係唔明點解仲有啲女權撚出嚟講做愛要照顧埋女方高潮 或者女人唔需要滿足男方「淫慾」 你唔俾人屌仲有乜尻用

唔知點解會越黎越多男人覺得條女肯畀佢地屌就可以畀女人話事同埋大哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞