其實所謂女神有無諗過可以為男人offer到d乜野?

81 回覆
204 Like 9 Dislike
是咁的

其實大家諗諗,男人追女人只是一種禮貌,而男人點解會initiate去追一個女人呢?

十成係因為佢既外表,例如樣子,身材,皮膚白滑,聲線甜美,大波美腿等等,總之就係引起到性慾令到男人好想得到好想征服好想屌既。一開頭吸引人去留意去追一定係因為外表。

在男人間對美既定義大至相同,因爲大家既審美標準都源於原始本能對性既慾望,只要對方能夠令你sexually arouse你就會覺得佢"正",以至於外表姣好既女性特別多人追求,形成女神現象。

女神們大都有個共通點,就係衣著性感懂得打份外表言行充滿性暗示,性感不是指露肉,可以是不露肉例如大波的喜歡著緊身衫,有美腿的喜歡著黑絲短裙,漂亮的把臉蛋化得更為精緻,行為上的性暗示包括message跟你來來往往,重要日子跟你單獨約會,願意跟你去喝酒,做情侶才會做的事,令你覺得你是特別的你是最有貢獻的,你是最終有得屌的那一個。

其實追女仔或者是追女神從來不是你同女神間既遊戲而係你用其他男士之間既比併遊戲,女神只係呢場雄性競爭既獎品,曾經贏過呢場比賽嘅男士可以証明,開頭得到時你會喜歡炫耀,給人知道"我得到大波了","我得到美腿了","我條賓周晚晚放入女神個閪呀","我晚晚顔射女神美麗既臉龐呀",但勝利既男士會發覺,其實女神屌多幾次就厭,你開始會問佢除左性之外仲可以offer你乜野?

係呢場雄性之間既競爭之中,男士為了勝利會不斷offer,例如offer金錢,時間,機會成本總之乜都dom曬落去,女神因為多人追求,貢品收多了就自滿了,就開始自以為是了,我是女神了,男人都喜歡我,想得到我,我是高貴的!然後都把心機放在外表和打扮上,經營FB IG去為自己做marketing,性暗示再落重本d, 令自己更加受歡迎更加高貴。

但唔理你有幾咁高貴都好,女神終要"選"一個優勝者,為優勝者服務。你給他性給他勝利的優越感但之後你又能offer他什麼?原來你唔識煮飯,原來你淨係識打扮淨係識要錢,淨係識放性暗示,唔識照顧人,唔識social,琴棋書畫冇樣精,書又讀唔成,興趣又on9,朋友9流日日淨係識re re wet wet,一日到黑手機不離手,因為要經營IG安兵派糧,原來你一啲才華都冇,只係一個性玩具!

所以呢d關係到最後往往會反客為主,昔日女神求男朋友不要離開她,但很可惜你除了性以外沒有什麼offer,我已經屌厭了,你什麼都不懂,你只會打扮,你不是做老婆的材料,咁我不如去叫雞,無錯同你一齊同叫雞無分別,或許應該說,你只係一隻雞,會marketing 的雞!

女神們,係你地大舉收兵日夜為外表打扮勞碌奔騰的時候,你不如問問自己除左性之外你仲可以為男士offer乜野?經歷過感情失敗既你,有冇反省?還是只係故態復萌,繼續去經營FB IG 收新兵?如果都係咁對不起,你只係一隻雞!
痴線 叫人做女神既係你哋班男人,又唔係自稱
留名
撐樓主

唔好一碌鳩打一船人
同各位男士講,對著所謂"女神" 你不用自卑,不用害怕她,她並非高不可攀,她比你更怕,因為她除了性之外就沒有Offer,她手上的籌碼比你更少而且她的籌碼面值每日眨值,男士們特別係未見過世面嘅毒撚,絕對唔好將你嘅時間精力擺喺"女神"身上,從來只有女人拜男女沒有男人拜女人的,這是自然定律。

耶穌從來沒有自稱是神,難道他不當自己是神嗎?
呢啲嘢睇言行舉止
無人夠膽討論?
樣貌身材
溫柔細心
體貼照顧

淨係得樣得身材叫港女
但狗公對女神嘅定義就係咁膚淺
樣貌身材
溫柔細心
體貼照顧

淨係得樣得身材叫港女

你咪又係去迎合佢地既膚淺
整容絲打
你唔駛錫住我痛既,我好爽架。 快啲屌!
樣貌身材
溫柔細心
體貼照顧

淨係得樣得身材叫港女

你咪又係去迎合佢地既膚淺
整容絲打

無樣無身材得性格果d叫豬西呀, 豬西
黎料黎料
樣貌身材
溫柔細心
體貼照顧

淨係得樣得身材叫港女

所以咪叫d女自己反省下自己除左外表之外仲有咩長處囉,唔好以為有外表比人捧做女神就得意洋洋,今日捧你做女神下一日一腳伸開你啦,問下自己可以為男人offer乜野先。
好可惜最後都係有人唔介意佢地咁廢 仲幫佢地埋單 這就是香港 呢度嘅男人根本無尊嚴
高質post 巴打心水清
諗左三日兩夜都駁唔到
好可惜最後都係有人唔介意佢地咁廢 仲幫佢地埋單 這就是香港 呢度嘅男人根本無尊嚴

Sad but true
女咩神 其實真係好撚on9
做男人自貶地位做乜撚

一直都好睇唔起啲開口埋口女神前女神後既人
而且呢啲傻仔永遠都唔會溝到佢口中所謂女神既人
樣貌身材
溫柔細心
體貼照顧

淨係得樣得身材叫港女

所以咪叫d女自己反省下自己除左外表之外仲有咩長處囉,唔好以為有外表比人捧做女神就得意洋洋,今日捧你做女神下一日一腳伸開你啦,問下自己可以為男人offer乜野先。

真係多得某班死傻仔死捧爛捧
香港地有個閪都係女神嫁啦
仲有做女人就唔好做到咁低賤,以為影幾張性感照上IG多人撩多人hi多人follow就好威,做女人要諗下點upgrade下自己,學返d有用既知識個人積極d,為弟時要fulfil 既任務作好準備,例如點樣照顧老公點樣照顧小朋友點樣同老爺奶奶溝通,要識點樣social點樣令到你男朋友你老公有面子,呢d正經野係要學你要磨練既。

唔好以為搵到個有錢靠山呢d野可以唔洗學唔洗理,就算請幾個工人比你都好,你作為女人唔識呢d野就係廢物,你見邊個有錢佬邊個荀盤個正印唔係叻唔係醒唔係幫到老公手架?

做二奶個d另計啦,即係做雞做性玩具啦,香港女仔計精又唔夠大陸女人咁精,二奶都無得你做啦,港女蠢又真係好鬼死蠢,做ptgf都夠膽自覺高尚,影波na長腿放上IG FB呃到好多likes就以為自己有吸引力,多人reply post以為自己好受歡迎。

你細心諗諗呢班reply你follow你既人89成都係唔識既人,J撚完熄機訓教都唔撚記得你係邊個啦,佢地除左想屌你隻閪唔通會想娶你想照顧你咩?你除左可以用來扑仲可以用來做咩呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞