[Enjoy Murillo❤💙] 巴塞隆拿球迷討論區 (276)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
聽鈀區講 無華拉提逗住佢 佢就收皮
巴係咪弱智少一日都唔得
i mean 簽rabbit同另外嗰個中場呢個舉動好on9
巴塞名宿馬菲奧又係士砵亭入世界波
https://www.youtube.com/watch?v=hnFdpjAsr9M
迷煙黨主席
又咁講
巴塞本身都已經好鬼高人工
稅後一千萬可能都唔係隊中頭三
不過簽拉比奧又真係戇鳩啲
唔願做dirty work點替Rakitic
至少係免簽
同巴黎爭De jong起碼成億
唔肯防守都算
個格仲衰到貼地
Ajax 叫75m 巴剩係肯比65m 但psg offer左80m
0蚊買法國雙子 好過億五買ajax雙子
我覺得試得過
究竟malcom幾時出得
Arsenal close to deal for Barcelona midfielder Denis #Suarez. Roma and AC Milan also interested. Unai Emery knows Suarez from his time at Sevilla. Looks like Chelsea will find their Fabregas replacement in someone else(maybe Wilmar Barrios)
#CFC #ARS

(Via @SkyKaveh/@SkySports)
屌球迷一人一蚊資助佢買啦
真係唔知貪 Rabiot 咩好
除咗高
國王盃
同施利臣一樣
本土盃賽球員
毅進星 $100
De Jong
拉比依家係巴黎坐半年無得出wor
隔咁耐仲有態咩
何況免簽既應該都要比一大筆簽字費
有冇睇公海話vvd 1 on 1美斯個po
見到真係得淡笑
1 on 1 美斯 25馬 世三
都冇人mark到啦 十次頂多一兩次守到
仲要講緊全盛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞