[Enjoy Murillo❤💙] 巴塞隆拿球迷討論區 (276)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
【西甲數據】

華倫西亞市球場 是首個令 華維迪 Valverde 執教的 巴塞隆拿 錄得兩次敗北的球場。
韋未必得 馬一定唔得
今季先正式升上b隊 今場對手都叫西甲隊
季前睇佢幾好 反而個陣cucu麻麻
下季希望cucu可以留低 小明仲好撚有力 左閘真係唔急要買住 cucu milan都好有潛力
西班牙職業足球聯會宣佈和 YouTube 展開合作關係將在全球免費轉播西乙賽事,包括 香港、馬來西亞、新加坡等地。
明明季初成班話cucu唔夠料miranda好好多
乜轉台轉得咁快
依家我又唔係好介意買老人即食
好想襯美斯仲有貨衝多次歐聯
係買都唔係金章條垃圾la
之前好似話 南亞地區 facebook免費直播西甲
後備大大個wague擺喺度 塞內加爾正選 點都勁過呢個兩個青訓 華dee快啲用啦屌
其他人點講我理得佢 我由頭都係撐cucu 之前丁力係到我都話棄丁力重用佢 miranda好後生 未來好多未知 cucu而家俾伊巴推上中場 其實翻黎打翻左閘都有d煩
華狗
借去喎 又冇buyout fee 加上佢咁後生又有潛力 點會唔翻黎爭 先20歲會唔會甘住係中游做山寨王 而唔翻自己出身嘅地方爭正選 艾巴仲有幾多年打 你爭到位基本上就係慢慢接班
又借d2串我老4 咩2c先?
心鳩淡
收到風第一句5年前已經聽人講緊
All 25黎
影帝係我疤真核黎
已經無左沙維小白
仲想無埋影帝?
垃圾疤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞