[Enjoy Murillo❤💙] 巴塞隆拿球迷討論區 (276)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
我唔知啊 應該要
佢冇計都個credit
Manchester United have opened talks to sign Barcelona midfielder Philippe Coutinho this January.

(📝 Manchester Evening News)
This season, Barcelona have created 23 chances from through balls. 11 of them have come from Lionel Messi alone.

No player in Europe has created more chances from through balls than Messi.🎯
跟哥狗就話有前途姐 去曼聯做乜
佢踢過利點會去曼 佢去曼我切柒
咁又貶低左古
古既實力係到,只不過迷失緊
DSO直頭無show過任何實力
打強隊如果拉影同時在陣=中場零防守

仲要華大帥偏偏最唔輪換嗰個就係拉

如果歐聯對利鏝呢d痴撚線逼搶隊
唔輪換攰到仆街既拉影又要俾人爆到仆街
我感覺有料既教練會有能力解決呢個問題
可惜我地教練唔係
同意 而家變到dybala之於阿根廷咁
唔係final year既話
retake好過爛grade
佢地做乜?
強化版Dso 痴線好誇張
巴塞博物館
cd rom洗洗大家版先 #lm2
重點黎喇 Camp Nou
年年都最多through ball架啦美斯
咁古天奴有用啲 起碼落場入到波
戴巴拿同美斯真係撞曬車完全無用
好靚
點解唔睇埋波呢

d11 so9 m10
AV a8
r4
a18 l15 pk drank
TAT

60' AV→s5
70' d11→c7
80' a8→a21

之後險勝1球vvd又然
vvd
drank
好正 我都諗緊今年去唔去睇打吡
真係唔知美隊打到幾時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞