[Enjoy Murillo❤💙] 巴塞隆拿球迷討論區 (276)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
順帶一提 如果冇記錯
安 malcom 古 既經理人都係同一個
果陣都係追唔到安 先轉malcom
依家都唔會再出佢啦,尋晚連名單都無
疤菜水貨轉會討論區
前面
買rabbit不如留翻啲錢算 中場大把人
係咪唔記得咗再買利要多100m
No了
下季賣samper rafinha alena puig rakitic了 中場no人了
反而前面有sold9同小花鐵人打足 不買了
前面講緊係講前者 中文唔好
samper 細路 華美子 丹
突然發現巴塞都幾多玻璃人
FdJ打到防中先係重點

ture
影帝老了
夏季轉會
Out r4 d6 r12 m14 s16 m19 a21 R20
In rabiot 金章
場場default lineup default sub 17個人仲有3個鳩坐 夠玩玩了
夏季轉會
Out r4 d6 r12 m14 s16 m19 a21 R20
場場default lineup default sub 17個人仲有3個鳩坐 夠玩玩了

巴不養水貨不養青訓 只養文員
收爺啦
夏季轉會

到時仲點default
新R4代佢
Rabiot
不了不了 講笑我都唔想講佢
未得閒開sun po
大家搭棚區見
Technical secretary Abidal has ruled out the signing of Morata as he doesn’t have the profile Barça are looking for. [md]
其實Alena有米八
呢單野真係好撚痴線

以為夏天嗰陣已經玩撚完左
點知又來你老味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞