★J慧中時間又到了(47)

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
Free do it job
Slave?
到時門市冇
我要焗用
日本游b 慘被瘋狂bubugi

https://youtu.be/8dbvuJiIO4A

屌那星部XR接WiFi仲慢過7,冚家剷生果垃圾科技,大家接屋企5G差咁遠

iPhone 7接WIFI快XR 1倍,
Apple 正式於德國下架 iPhone 7 和 iPhone 8 系列
https://lih.kg/970727
老貓點睇果店回收se得3舊水 i6都有千幾
遲早drop to 0
gay cook hate Steve job design又一鐵證
我好肯定XR嘅wifi連接速度差過舊生果產品,iPad2017都快佢好多

連部1250蚊嘅nokia 7都贏佢,全部接屋企5G wifi, 1000M老電寬頻

佢贏到部ipod touch 5 , 7年前產品
部機喺價格dot com係6000+ ,簡直癡撚線

老婆用金沙咭積分換,比錢就
no buy

除非below $2000
如果上吓lihkg,睇吓股票,whatsapp之類,根本部部冇分別,我試緊佢粒音效晶片,同iPhone7聽上去冇幾大分別

冇可能係router問題,亦唔會設定問題,XR粒wifi晶片可能好流吓,全部生果嘢都係最新iOS

我估計XR音效晶片、wifi晶片等等用緊幾年前嘅產品
生果真。深水茶餐廳嚟,正式我冇買過iPhone嘅,唔係執老婆二手機用就係佢買嘅

Lihkg個app android差過iOS應該搵連仔,條撚屌寫code問題嚟
機會濃,下次update iOS會整死SE先,老貓末日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞