★J慧中時間又到了(47)

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
淘寶代客download海外放在網上空間的AV一樣冇事,仲全球任何人可以經淘寶幫襯
我睇番其他消息,呢條友用Lantern Pro,電話唔知係咪用贏國機? 我好耐以前測試過用到嘅,依家就唔知,可能裝咗支鬼app, 360手機管家之類被上傳資料去公安局

Lantern官網

https://getlantern.org/en_US/index.html
果d外國網上空間本來要$1XX港幣用一個月

支鬼可能hack左好多,賣俾人只收$1 1G(因為好多人只是down十套八套,不想俾百幾蚊每個月,而且經支那隔一隔,FBI都trace唔到)
唔去支那最安全
支那法律,任佢執行與否,根本毫無依據
冇理由,admin實會知,睇住watchdog嘅流量,一時嘅漏洞好快補返,以前用ssh tunnel翻牆嘅時代,好多賣ssh tunnel嘅支國公司都會有2小時免費account擺網頁,密碼就自動換,嗰時我寫咗個shell script喺網頁自動拎密碼,唔斷ssh嘅,用plink做ssh tunnel client,將個shell script擺喺pastebin任人用,後嚟有人寫埋Python版本,可能太多人咁做,後嚟就喺網頁整圖片密碼

大量download所以唔會唔知
以前網頁有好多demo hosting control panel,等買web hosting嘅人試吓操作,預設sftp係開咗嘅,嗰時用google搜索吓,login入去demo control panel,睇吓sftp嘅port有冇開,然後就可以用demo嘅login name同password 以sftp做ssh tunneling

最高峰我有2百幾個ssh tunnel可以用
又唔見我有問題? 喺贏國一樣狙擊U
next is u
老貓到50期四獸請U去九龍站晚飯,OK
危險 不了
求其search下淘寶,仍然好多代下載

Why?
Can 叫埋你家長陪同
We可以請埋
點解你咁驚
最有可能係放喺羅馬尼亞嘅server,嗰度唔理版權嘢嘅,唔放CP,唔起TOR中繼,入口或者犯法嘢就得

好多無限流量,價錢好平,不過唔肯定喺贏國快唔快,我嗰個就唔算快
冇膽匪類
i dont like社交
連仔話 巴拿馬最安全
你應該唔好上討論區
want J圖
老翻嗰度安全咩?
點解你咁驚社交
too many壞人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞