連登有無人係列斯聯球迷/有睇開列斯聯

706 回覆
49 Like 17 Dislike
米拿回家準備

打包屌摩

呢個貼錢送都可以
Saiz 借走又係唔知想點
有離心係一件事
但係賣都叫有5m可用
宜家。。

佢其實好有潛力接Pablo班
佢要走好可惜
不過都因為佢走打起左Clarke
自家青訓其實不嬲都好
不過好似BPF咁一唔穩定少少就比班球迷屌到飛天

今年無追新聞追得好貼
季初踢得好地地做乜鬼無啦啦扭計想返西班牙?

淨係話Personal difficulties要返去
應該季尾賣斷
個榜首位開始守得好辛苦咁

又到左呢個時間

好彩雀仲柒咋
日本仔先慘,借去德乙未開季已經韌帶重傷

覺得佢會冇點上陣就離開列斯
個榜首位開始守得好辛苦咁

又到左呢個時間

好彩雀仲柒咋

後面個幾隊追緊呢但係
估唔到咁多人睇列斯
從此要開po討論
又到左呢個時間

好彩雀仲柒咋

後面個幾隊追緊呢但係

英冠好多隊都唔穩定既,今屆列斯算幾好啦,呢排個後防就
就黎收皮
估唔到咁多人睇列斯
從此要開po討論

樓豬列斯打手
相信Bielsa
係得佢先打救到隊海鮮波
Gary Monk二五
上年兩個黎搞笑嘅
相信Bielsa
係得佢先打救到隊海鮮波
Gary Monk二五
上年兩個黎搞笑嘅

TC 其實唔差
Heckingbottom就真係笑話
估唔到咁多人睇列斯
從此要開po討論

樓豬列斯打手

收到風Ching係反軒先鋒
相信Bielsa
係得佢先打救到隊海鮮波
Gary Monk二五
上年兩個黎搞笑嘅

TC 其實唔差

Bielsa係呢隊西波唯一希望
估唔到咁多人睇列斯
從此要開po討論

樓豬列斯打手

收到風Ching係反軒先鋒

我迷軒
相信Bielsa
係得佢先打救到隊海鮮波
Gary Monk二五
上年兩個黎搞笑嘅

TC 其實唔差

TC一開始成績係幾好
係之後唔知做咩收晒皮
Leeds United will be without Kalvin Phillips for three matches after his red card against Nottingham Forest on New Year’s Day.
The 23-year-old was adjudged to have been too reckless and dangerous in his tackle on Adlene Guedioura near the centre circle as the first half approached its conclusion.

Kalvin Phillips's suspension
January 6 - Queens Park Rangers (a) - FA Cup
January 11 - Derby County (h) - Championship
January 19 - Stoke City (a) - Championship
With injuries still biting across the squad, Phillips’s absence is one head coach Marcelo Bielsa could do without.
Leeds United will be without Kalvin Phillips for three matches after his red card against Nottingham Forest on New Year’s Day.
The 23-year-old was adjudged to have been too reckless and dangerous in his tackle on Adlene Guedioura near the centre circle as the first half approached its conclusion.

Kalvin Phillips's suspension
January 6 - Queens Park Rangers (a) - FA Cup
January 11 - Derby County (h) - Championship
January 19 - Stoke City (a) - Championship
With injuries still biting across the squad, Phillips’s absence is one head coach Marcelo Bielsa could do without.

Leeds Pirlo
又失波
快d出局仲好
咁快追番
咁快追番

唔知想輸好定贏好
d組織
roberts有d料
咁快追番

唔知想輸好定贏好

輸啦屌
要全力上英超呀
順利輸波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞