連登有無人係列斯聯球迷/有睇開列斯聯

752 回覆
50 Like 18 Dislike
有冇精華
由佢升返上英冠開始留意,間中會睇下
前幾年佢地最大問題係目標唔清晰,年年季初講到要爭冠升班,但係又不斷賣主力(mccormack, snodgrass, howson, 到上季wood),班主又唔課金,由得隊波係轉會市場自負盈虧
換領隊又一個衰過一個,無乜點見過一隊波可以季中換完領隊之後差到由爭playoff變護級

今年終於恨到個名帥返黎,班底唔係話好勁但係踢得有form,同埋多謝roofe救世
如果半季冠軍都升唔到班就真係無架啦...
Clark幾好,好過外借個班
無左Saiz反而入波仲多左,之前有排成日攻全場唔入/入一球

宜家最大問題應該兩閘
上星期傷到要出新仔,差d輸
佢夠晒勤力,都幫倒好多
係場場都offside幾次,唔知想點
其實我覺得只要出左前二,要踢升班附加賽都輸硬
不過後防真係唔夠人用
主要係近十幾年都不成對手,想嘈都無得嘈啦
你想要咩精華?上場定呢半季
無計啦,升唔到班點留主力
Chris wood入廿幾球會唔會同你留係英冠呀
今年真係靠名帥壓場咋
今年都唔得真係唔知要幾多年先得
踢開中場既Shackleton仲好過上星期個隻新仔
正選都還好,望一望個後備席
支持
有件列斯印左Chris Wood
前幾年係咁賣主力俾其他英冠,幫佢地起機...明明留隊都仲有機會爭playoff
Wood留唔住無計,但係拎住15M轉會費又無甚作為

望住依家個陣傷到連7個後備都填唔足,就會慶幸依家係bielsa教,起碼有form有士氣
俾著前幾季就又準備護級了
後防靠Jansson
A0打右閘好似愈黎愈廢
冬季唔入返幾件中後都幾危,後面果幾隊痴得好實,仲要兵源都幾足,下半季輸一兩場隨時就gg
而且Peacock Farrell都好不穩 雖然係救過世
如果買到Tom Heaton就不得了
WE NEED CENTRE BACK
舊登 當年好多人 列斯聯 球迷
無他既, 當年英超岩岩起步, 列斯聯 有阿倫史密夫
基維蝦, 隊波專打長傳急攻熱血波, 可惜後來財政青唔搭同星散
重有 維度卡
宜家真係打道氣 一輸就一瀉千里
但仲有半季
其實有無人知季初個Blackman咩事比人解約
好似重傷ligament
Gay wood賣左去搬泥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞