連登有無人係列斯聯球迷/有睇開列斯聯

752 回覆
50 Like 18 Dislike
無計啦,升唔到班點留主力
Chris wood入廿幾球會唔會同你留係英冠呀
今年真係靠名帥壓場咋
今年都唔得真係唔知要幾多年先得

前幾年係咁賣主力俾其他英冠,幫佢地起機...明明留隊都仲有機會爭playoff
Wood留唔住無計,但係拎住15M轉會費又無甚作為

望住依家個陣傷到連7個後備都填唔足,就會慶幸依家係bielsa教,起碼有form有士氣
俾著前幾季就又準備護級了

宜家真係打道氣 一輸就一瀉千里
但仲有半季

一月點都會買人(最少一定買龍)
傳聞對象都有英超水準同經驗,希望唔駛再靠堆青年軍踢正選,同埋可以適時輪換,pablo都34啦
冬季唔入返幾件中後都幾危,後面果幾隊痴得好實,仲要兵源都幾足,下半季輸一兩場隨時就gg

而且Peacock Farrell都好不穩 雖然係救過世
如果買到Tom Heaton就不得了

其實有無人知季初個Blackman咩事比人解約

斷腳
日本仔先慘,借去德乙未開季已經韌帶重傷
青訓不嬲唔差
新仔龍可以比多啲時間佢
當然簽到Heaton就更好
Clarke可造之材

英超同英冠係兩回事
趁個勢好一月要開始買人
冬季唔入返幾件中後都幾危,後面果幾隊痴得好實,仲要兵源都幾足,下半季輸一兩場隨時就gg

買幾個有英超經驗既後防老鬼
有冇精華

你想要咩精華?上場定呢半季

2樣都有就最好
有冇精華

2樣都有就最好

呢個係去到兩星期前既入波
https://youtu.be/tF3ZWHFuFyo

呢個係上場熱血反勝
https://youtu.be/5Vs4ZQD8HoM

幫唔幫到你

其實有無人知季初個Blackman咩事比人解約

好似重傷ligament

真係要買Heaton

我地仲有Ekuban
(真心好廢)
青訓不嬲唔差
新仔龍可以比多啲時間佢
當然簽到Heaton就更好
Clarke可造之材

英超同英冠係兩回事
趁個勢好一月要開始買人

係 其實一月唔買人班都未必升到

有咩選擇值得買

我地仲有Ekuban
(真心好廢)

Grot
Jamie Shackleton 已經準備緊UEFA B Licence

我地仲有Ekuban
(真心好廢)

Grot

Cibicki好似借到月尾
等睇chris wood 回歸英冠
傳緊侯城翼鋒jarrod bowen
富咸第三門將fabri
維拉迷留名 希望可以升返上去

2樣都有就最好

呢個係去到兩星期前既入波
https://youtu.be/tF3ZWHFuFyo

呢個係上場熱血反勝
https://youtu.be/5Vs4ZQD8HoM

幫唔幫到你

jed thx
利申定先,唔算球迷,只係係個邊讀過書有情意結

呢隊波就出名年年衰收尾,前年Chris Wood大爆發,大好形勢都可以最後十場連環失分

經歷左失敗既上季,今年請左Bielsa做教練,幾欣賞佢敢用後生仔同d換人都幾果斷,半場即換
宜家聯賽個情況都真係好好,做埋聖誕冠軍
近兩場熱血補時絕殺,創下7連勝,但後防開始現暗湧,我驚一輸又連輸幾場

球員黎講,Roofe屈機救全家唔在講,Pablo Hernandez都真係上季中最佳收購
同埋我覺得新仔Clarke幾好

有無人討論下,到底升唔升到班

巴打你讀leeds university?

呢隊波就出名年年衰收尾,前年Chris Wood大爆發,大好形勢都可以最後十場連環失分

經歷左失敗既上季,今年請左Bielsa做教練,幾欣賞佢敢用後生仔同d換人都幾果斷,半場即換
近兩場熱血補時絕殺,創下7連勝,但後防開始現暗湧,我驚一輸又連輸幾場

球員黎講,Roofe屈機救全家唔在講,Pablo Hernandez都真係上季中最佳收購

畢左業啦
傳緊侯城翼鋒jarrod bowen
富咸第三門將fabri

今朝都有傳Everton Holgate

有咩選擇值得買

Samba ,huth,Tasci ,g johnso呢d
玩FM會用佢地

畢左業啦

leeds有咩玩/睇/食?
黎緊會去幾日
Fm fifa都玩Leeds 明明係獌狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞