連登有無人係列斯聯球迷/有睇開列斯聯

752 回覆
50 Like 18 Dislike
一個數據佬搾旗,會令團隊快速增長,然後更快速崩潰 然後覺得自己無錯,只係人類太唔可靠
話佢慢又唔係話好慢,不過加埋佢身材又真係上唔到英超踢
只係佢左腳重炮同set pieces點都可以令佢企穩係英冠球隊10號位
無計啦 現代足球十號位需求愈來愈少
同埋佢有d微肥
希望下年升班可以買返D舊人
好似Snodgrass,Milner
慢慢開始諗如果升班咩位一定要買人
右閘 中場派牌 一定要
基本上成條後防
除左Jansson同個龍
如果Huddersfield第一季英超都洗到60m
我地升班可能洗到70-80m買人
最緊要買岩人
呢幾年一直都報導話一升到班Milner就回家

但就當真係請到Milner
成隊波唔好話有英超質素
有英超經驗嘅都係得三兩個

不過買左一堆人,無時間俾佢地夾又係出事
好似今季富咸咁
70-80m 有無錢呀我地
升降機味濃
想買返件
Huddersfield呢種鄉郊小鎮球隊都有60M駛嘅話
Leeds話晒都係大城市
點都會多少少掛
宜家英超d轉播費真係
最緊要條龍骨唔好有咩事要大變
Jansson + KP + Klich
升到班買返byram
屋企附近係elland road
講起KP
佢太勇武,下下都唔收腳咁鏟
升到班應該有排交學費
今晚對stoke馬會開平盤
Adam Pope
@apopey
Follow Follow @apopey
More
An EFL Spokesman said:
“The EFL has received a communication on behalf of a number of Championship Clubs in regard to the current matter involving Leeds United. The request attributed to 11 Clubs will be considered as part of the current investigation that has commenced.” #lufc

輸唔起
11隊
咁都同市中心有d遠
Klich今季真係意外驚喜,本身能力其實有限
仲以為會出卡斯拿
一講klich
今場就派膠
輸埋今場差一分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞