[多圖]PS4 - 當初你廖仔 去賣假都不驚怕 出咗MV啦!!!

948 回覆
416 Like 9 Dislike
睇下可唔可以推到去多啲fb page
而家唔夠多人知

巴打有無咩提議 可以sd去d咩fb page

呢單野真係好少人留意

我都唔知 可能搵啲未咁出名嘅page? 例如柒菇碌叔叔 以前高登音樂台啲歌閒閒地都幾萬views 但係我google過下又唔見有啲咩page share嗰啲歌
不過呢個post有個敗筆係條link撳唔到 如果唔係可能已經引多好多人撳

btw,柒菇碌叔叔係咪收咗山?我send咗俾花生佬,唔知肯唔肯share

唔知呢 陣間send埋俾佢 一試無妨

我都唔知 可能搵啲未咁出名嘅page? 例如柒菇碌叔叔 以前高登音樂台啲歌閒閒地都幾萬views 但係我google過下又唔見有啲咩page share嗰啲歌
不過呢個post有個敗筆係條link撳唔到 如果唔係可能已經引多好多人撳

btw,柒菇碌叔叔係咪收咗山?我send咗俾花生佬,唔知肯唔肯share

send咗
liu.daniel.98871

呢個唔知流定堅?

呢個新ig?

睇唔睇到佢d followers有無佢女朋友?

呢個係乜黎?

facebook彈出黎話我個acc係假,要我提供身份證明

用釘尿尿身分開?

唔係,純粹我諗住去洗carousell板,但已經無分身

send咗

lm
屌 又幾好聽
屌 又幾好聽

梗係 唱歌俾廖仔喎 點可以咁求其
有三個劣評 廖仔打手齊章喇
liu.daniel.98871

呢個唔知流定堅?

呢個新ig?

Facebook 都有一個呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞