[多圖]PS4 - 當初你廖仔 去賣假都不驚怕 出咗MV啦!!!

948 回覆
416 Like 9 Dislike
睇下可唔可以推到去多啲fb page
而家唔夠多人知

巴打有無咩提議 可以sd去d咩fb page

呢單野真係好少人留意

我都唔知 可能搵啲未咁出名嘅page? 例如柒菇碌叔叔 以前高登音樂台啲歌閒閒地都幾萬views 但係我google過下又唔見有啲咩page share嗰啲歌
不過呢個post有個敗筆係條link撳唔到 如果唔係可能已經引多好多人撳
幫推
啱啱pm咗lihkg個fb page 希望佢哋可以幫手宣傳下
啱啱pm咗lihkg個fb page 希望佢哋可以幫手宣傳下

睇下可唔可以推到去多啲fb page
而家唔夠多人知

呢單野真係好少人留意

我都唔知 可能搵啲未咁出名嘅page? 例如柒菇碌叔叔 以前高登音樂台啲歌閒閒地都幾萬views 但係我google過下又唔見有啲咩page share嗰啲歌
不過呢個post有個敗筆係條link撳唔到 如果唔係可能已經引多好多人撳

sorry,我用開電話平時自己會轉link,我係睇返先知原來網頁版唔識自己轉

呢單野真係好少人留意

sorry,我用開電話平時自己會轉link,我係睇返先知原來網頁版唔識自己轉

我電話show出黎係咁⋯⋯
有一個負評,係咪廖仔呀?

傻仔川

傻仔川

咪即係廖仔
推到佢仆街為止

呢單野真係好少人留意

官方apps都睇唔到
唔緊要啦 巴打肯整合咁多資料開post已經好好㗎啦

hi廖廖

官方apps都睇唔到
唔緊要啦 巴打肯整合咁多資料開post已經好好㗎啦

傻仔川

咪即係廖仔

其實依加有冇進一步既情況,只見每日不停咁推
其實依加有冇進一步既情況,只見每日不停咁推

而家海關覆咗話處理緊

另外我地整咗個mv,請大家多多share等多d人知廖仔d衰野(最好幫手搵下有咩page可以幫手轉貼),令大家一聽到隻歌就諗起廖仔呃人
Mv
廖仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞